Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit krijg je allemaal gratis tijdens de feestelijke heropening van WC Enschede Zuid

Aangeboden door Winkelcentrum Enschede Zuid 19 oktober 2019

Na een jarenlange verbouwing is het eindelijk zover: Winkelcentrum Enschede Zuid is geheel vernieuwd. Om dit te vieren worden er van dinsdag 22 oktober tot en met zaterdag 26 oktober superleuke activiteiten en winacties gehouden. Ben jij benieuwd wat je van de feestweek kunt verwachten? Lees dan snel verder!

Heropening Winkelcentrum Enschede Zuid

Winkelcentrum Enschede Zuid beschikt over een uitgebreid winkelaanbod. Van supermarkten, kledingwinkels en drogisterijen tot speelgoedwinkels en kappers: alles zit onder één dak. Ook heb je geen last van hoge parkeertarieven, want je kunt hier nog altijd gratis parkeren. Verder is de openbare ruimte rondom het winkelcentrum aangepakt. Zo zijn er bijvoorbeeld extra parkeerplaatsen bij gekomen en is de bestrating vernieuwd.

Vijf dagen feest

De feestelijke heropening wordt groots uitgepakt, want het is maar liefst vijf dagen lang feest. Het gehele winkelcentrum wordt feestelijk aangekleed en iedere dag maak jij kans op gave prijzen. Denk bijvoorbeeld aan een goed gevulde boodschappentas, geschenksets en reischeques. Elke winkel heeft wel een leuke winactie, dus je hebt genoeg kans om met een leuk extraatje naar huis te gaan. Ook loopt er op 23 oktober een Surprise Shopper rond die bij de kassa jouw boodschappenmandje voor zijn rekening neemt. Dat zou nog eens een fijne meevaller zijn wanneer jouw karretje compleet gevuld is!

wc Enschede Zuid
Foto: Winkelcentrum Enschede Zuid

 

Het complete programma

Dinsdag 22 oktober 10.00-16.00 uur

De feestweek is niet alleen erg leuk voor volwassen, ook aan de kinderen is gedacht. En laat de heropening nou precies in de herfstvakantie vallen! Op deze manier heb jij een leuk uitje voor de kinderen dat ook nog eens gratis is! Zo mogen de kinderen dinsdagmiddag gratis deelnemen aan een lekkere brunch. Er kunnen ongeveer zestig kinderen tegelijk aan tafel plaatsnemen en als het vol is, moeten ze rustig wachten totdat er een plekje vrijkomt. Ook is er die dag een shop challenge voor kinderen en kunnen ze meedoen aan de kinderworshop ‘Pesten vs. Compliment.’ Deze workshop wordt gegeven door twee Missen die vroeger ook te maken hebben gehad met pesterijen.

Woensdag 23 oktober 11.00-16.00 uur

Om 15.00 uur wordt het winkelcentrum officieel heropend door wethouder Kampman. Gedurende de dag zijn er verschillende dansoptredens en kun je genieten van live muziek. Dit is trouwens ook de dag dat de Surprise Shopper rondloopt. Dus wie weet hoef jij bij de kassa niks te betalen! Kinderen kunnen deze dag meedoen aan internationaal koekhappen. Niet alleen de Friese koek staat in het middelpunt, maar ook Turkse en Surinaamse koek. Lekker!

Donderdag 24 oktober 12.00-16.00 uur

Heb jij tussen het winkelen door hoge nood? Ook daar hebben ze bij Winkelcentrum Enschede Zuid aan gedacht, want de zingende toiletdames openen de nieuwe openbare toiletten. Verder kunnen kinderen deze dag gratis meedoen aan de workshop ‘Ster maken’ en zich opgeven voor de wall of fame photoshoot.

Vrijdag 25 oktober 12.00-16.00 uur

Ook de vrijdag van de feestweek staat volledig in het teken van leuke activiteiten voor kinderen. De Kidsclub van FC Twente is aanwezig met een leuk spel, er zijn djembe sessies, een Rad van Fortuin en kidsattracties. Kortom, genoeg leuks om uit te kiezen!

Zaterdag 26 oktober 12.00-16.00 uur 

Sluit de feestweek af met de leukste bingo van Nederland. Deelname is gratis en je maakt kans op fijne prijzen. Om zeker te zijn van een plekje is het wel verstandig om op tijd te komen, want vol=vol. Deze bingo zit boordevol entertainment, internationale muziek en gezelligheid. Dus zorg dat je deze feestweek niet mist!

Brengt jouw kassabon geluk?

Wil jij kans maken op een minuut gratis winkelen bij Jumbo of op een van de andere leuke prijzen? Doe dan mee aan de kassabonnenactie. Deze actie start op dinsdag 22 oktober en de prijstrekking is half november. Je kunt je bon deponeren in de actiebrievenbus bij Bakkerij Oonk, Intertoys en Jumbo.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Winkelcentrum Enschede Zuid. Meer over Winkelcentrum Enschede Zuid ontdekken?

Winkelcentrum Enschede Zuid winkelcentra

Gesloten08:30 - 17:00

Wesseler-Nering 9a, Enschede

Bekijk meer:winkelcentra

adv.