Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Goedkoop uiteten? Al deze dingen zijn helemaal gratis in februari en maart

Aangeboden door Fellini 30 januari 2019

Wie wordt er nou niet vrolijk van gratis producten? Wij in ieder geval wel! Zo hebben wij een gave kortingsactie gespot waarmee je in de maanden februari en maart wel héél goedkoop uiteten kunt gaan.

Kortingsacties bij Fellini

Fellini heeft een geweldig jaar achter de rug en dat komt mede door haar gasten. Om hen te bedanken heeft dit restaurant een aantal leuke acties opgesteld in de vorm van kortingsvouchers.

Goedkoop uiteten

Zo krijg je in de maanden februari en maart elk tweede hoofd- en lunchgerecht helemaal gratis! Ook krijg de tweede persoon 50% korting op een heerlijke high tea en krijg je bijna 5,- euro korting op een luxe borrelplank. En cocktails drinken met je vriendin wordt nóg leuker wanneer de tweede cocktail gratis is.

Zo werkt het

Wat moet je precies doen om gebruik te kunnen maken van deze gratis producten? Houd je brievenbus goed in de gaten tussen 4 en 10 februari, want dan wordt de huis-aan-huisfolder bezorgd. Blader dan snel door naar de desbetreffende actiepagina (in een aparte folder) en knip de kortingsvouchers uit. Een geslaagd avondje uit wordt op deze manier wel heel voordelig!

Foto: www.masterphoto.nl

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Fellini. Meer over Fellini ontdekken?

Fellini italiaanse restaurants

Geopend10:00 - 02:00

Bolwerkstraat 2, Enschede

Bekijk meer:italiaanse restaurants

adv.