Verbouwingskorting bij Juwelier Gruyters: hoge kortingen op veel sieraden en horloges

Aangeboden door Juwelier Gruyters 20 april 2019

Op dit moment wordt er hard gewerkt om Juwelier Gruyters te verbouwen, maar dit betekent niet dat deze juwelier in Enschede gesloten is. Sterker nog, je profiteert nu van fikse kortingen op een groot deel van de collectie.

Familiebedrijf

Sinds 1925 maakt Juwelier Gruyters al onderdeel uit van het Enschedese straatbeeld. Jarenlang wordt er met veel passie, kwaliteit en deskundig advies in de winkel gewerkt. Deze passie wordt van generatie op generatie doorgegeven en inmiddels draait de derde generatie al ruim een decennium mee.

Nieuw jasje gestoken

Het is niet de eerste keer dat Juwelier Gruyters gaat verbouwen, want dit bedrijf is door de jaren heen al vaker in een nieuw jasje gestoken. Zo is het familiebedrijf in 1925 begonnen aan de Haaksbergerstraat, in 1969 verhuisden zij naar de Boulevard om vervolgens in 1978 te verhuizen naar de Hofpassage. Sinds 2013 zit Juwelier Gruyters aan het Van Loenshof en op dit moment wordt de winkel verbouwd.

Verbouwingskorting

Naar verwachting zal de verbouwing tot begin mei duren, dus je moet nog even geduld hebben om het eindresultaat te zien. Tot die tijd kun jij profiteren van hoge kortingen op merkhorloges en gouden en zilveren sieraden. Als je toch al van plan was om een mooi sieraad voor Moederdag te kopen, dan is dit natuurlijk een mooi moment om alvast een cadeautje met korting te kopen!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Juwelier Gruyters. Meer over Juwelier Gruyters ontdekken?

Juwelier Gruyters juweliers

Geopend10:00 - 17:45

Van Loenshof 1, Enschede

Bekijk meer:juweliers

adv.