Enschede

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis plantjes uitzoeken, Starbucks koffie voor weinig en meer fijne aanbiedingen

Door Rebecca de Graaf 17 oktober 2019

Wij zijn dol op aanbiedingen, vooral wanneer iets gratis is. Ook deze week hebben we de folders weer doorgespit op zoek naar fijne aanbiedingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van leren boots voor minder dan twee tientjes?

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Gratis kamerplant

Het is feest bij Het Goed, want de kringloopwinkel in Enschede bestaat 25 jaar. Om dit te vieren profiteer jij deze week nog van leuke acties en kortingen. Zo krijg je bij aankoop van een bloempot er een gratis kamerplantje bij. Lees hier meer over de jubileumweek.

€20,- euro korting

Heb jij nog een oude tas in de kast liggen die je toch niet meer gebruikt? Lever hem dan in bij Engbers Bags, Travel & More. Bij aankoop van een nieuwe tas vanaf €99,- krijg je €20,0 euro korting.

Winterboots

Het is volop najaar, dus daar hoort ook passend schoeisel bij. Vanaf zaterdag 19 oktober zijn deze stoere winterboots verkrijgbaar bij Aldi. En €17,99 is toch eigenlijk geen geld voor schoenen van echt nubuckleer.

schoenen aldi
Bron: reclamefolder.nl

Tweede halve prijs

Is jouw dochter in de ban van L.O.L., Tiny Furries of unicorn poep? Bij Blokker zijn alle tweede collectibles voor de halve prijs. Deze aanbieding is geldig van 14 tot en met 20 oktober 2019.

aanbieding blokker
Bron: reclamefolder.nl

Weekendaanbieding

Zei er iemand speculaas-kruimelvlaai? Dit is toevallig één van de weekendaanbiedingen van Hema.

aanbieding hema
Bron: reclamefolder.nl

Gladde huid

Wie wil er nou niet een stralende huid die vrij is van onzuiverheden zoals mee-eters? Je hoeft tegenwoordig niet meer met een tissue aan de haal te gaan. Bij Kruidvat hebben ze deze vacuüm mee-eter verwijderaar in de aanbieding.

aanbieding kruidvat
Bron: reclamefolder.nl

Lekker kopje koffie

Voor een kopje Starbucks koffie hoef je niet per se naar het UT-terrein te fietsen, want deze koffiebonen zijn ook gewoon in de supermarkt verkrijgbaar. Bij AH krijg je deze week 25% korting.

starbucks koffie AH
Bron: reclamefolder.nl
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.