Enschedese aanbiedingen: overheerlijke oliebollen, gratis speltpepernoten en goedkope horloges.

Door Rebecca Tank 23 november 2017

Yay, het is donderdagmiddag! Dus dat betekent dat we weer een aantal handige aanbiedingen voor je op een rijtje hebben gezet. We hebben zelfs een gave actie voor je gespot waarmee je gratis speltpepernoten kunt scoren. Vinden we leuk!

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Boeken voor weinig

aanbieding-ako

Nu het einde van het jaar in zicht komt, is het leuk om terug te kijken op alle spraakmakende gebeurtenissen van het afgelopen jaar. De makers van Fokke & Sukke kunnen dit als geen ander. Dit boekje kost 9,95 euro. Ook de andere boeken op deze tafel zijn verkrijgbaar voor een zacht prijsje.

AKO Klanderij boekhandels

nu open09:30 - 18:00

Klanderij 37, Enschede

Bekijk meer:boekhandels

Flinke korting op horloges

aanbieding-lucardi

Zoek jij nog een mooi cadeau voor in je schoentje? Bij Lucardi zijn diverse Pulsar horloges in de aanbieding. Korting loopt op tot wel 40%.

Lucardi juweliers

nu open09:30 - 18:00

De Klanderij 39, Enschede

Bekijk meer:juweliers

Oliebollen

Heb jij de eerste oliebol van het jaar al gehad? Bij de oliebollenkraam op het Van Heekplein hebben ze een leuke aanbieding. Hier koop je maar liefst zestien oliebollen of krentenbollen voor een tientje.

Dat geeft je vleugels

Even een flinke dosis energie nodig? De Xenos heeft deze energiedrankjes in de aanbieding. Ook de suikervrije variant valt binnen deze aanbieding. Deze actie loopt tot en met zondag 26 november.

Xenos Enschede centrum

nu open09:00 - 18:00

H.J. van Heekplein 70 , Enschede

Gratis speltpepernoten

speltnotenbolletjeprimera

Op vertoon van deze barcode op je telefoon mag je bij Primera een gratis zakje speltkruidnootjes van Bolletje ophalen. En dit zijn niet zómaar kruidnoten. De bakkers van Bolletje hebben namelijk iets nieuws gemaakt: speltkruidnootjes met een beetje honing en stukjes donkere chocolade.

Primera Roombeek boekhandels

nu open08:30 - 20:00

Brouwerijplein 72, Enschede

Bekijk meer:boekhandels

 Lekker gebak

aanbieding

Ga je dit weekend alvast beginnen met de Sinterklaasinkopen? Misschien dat je tussendoor even een korte pauze kunt houden om een lekker gebakje te eten? Je hebt al een gebakje vanaf 2,75 euro.

Melan lunch

nu open09:00 - 18:00

Langestraat 22 , Enschede

Bekijk meer:lunch

 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶