Deze week 10% korting op alle Bach Rescue producten en gratis Stress bal!

Aangeboden door gezondheidswebwinkel.nl
t/m 21 mei 2018 t/m 21 mei 2018 Topper
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

Examen? Afrijden? Solliciteren? Stel je voor dat je midden in een examenperiode zit, er komt dan veel op je af. Of dat je een belangrijke sollicitatie hebt voor die baan die je heel graag wil. En het moment dat je mag afrijden en jij je rijbewijs kunt halen, voor de auto, scooter of de motor. Deze week 10% korting op alle Bach Rescue producten en gratis Stress bal!

Dat zijn RESCUE momenten waarbij je emoties je aandacht vragen. Emoties en gedachten zijn een wezenlijk onderdeel van jou als persoon. Factoren van buitenaf kunnen echter invloed hebben op deze emoties. Factoren zoals die RESCUE momenten. Voor die momenten is er Bach RESCUE®

Bach RESCUE® is een voedingssupplement op natuurlijke basis met de originele vijf Bach bloesems remedies: Cherry Plum (kersenpruim – voor zelfcontrole), Clematis (bosrank – leef bij de dag), Impatiens (reuzenbalsemien – onthaasten), Rock Rose (zonneroosje – voor moed) en Star of Bethlehem (vogelmelk – bij troost). Elk van deze remedies hoort bij een fundamentele menselijke emotie. Samen vormen ze de basis van de RESCUE® remedie.

gezondheidswebwinkel.nl zorg

Vandaag gesloten

Wooldriksweg 4 , Enschede

Bekijk meer: zorg