Bamboe Hoofdkussen elders €40,00 bij ons €17,98

Aangeboden door gezondheidswebwinkel.nl
- Geldig vanaf 7 jan 2019 - Geldig vanaf 7 januari 2019 t/m 30 jan 2019 t/m 30 januari 2019 Topper
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

Voor een heerlijke nachtrust… om voortaan uitgerust en vol energie wakker te worden! De hoes van 100% bamboevezels is ademend, antibacterieel, hypoallergeen en voert warmte op natuurlijke wijze af. Hierdoor zweet je minder en slaap je heerlijk koel en comfortabel.

  • Ontspant nek, schouder en rug
  • Ademend, hypoallergeen en antibacterieel
  • Perfect voor alle slaaphoudingen: rug, zij en buik

Met dit geweldige Kingsize Bamboe Hoofdkussen van Lucovitaal® worden je spieren tijdens het slapen ontlast en kun je rug-, nek- en schouderklachten voorkomen. Door de drukverlagende vulling (orthopedisch traagschuim) biedt dit ergonomische kussen je lichaam en hoofd de rust en ondersteuning die het nodig heeft tijdens het slapen en doorslapen. Of je nu op je buik, rug of zij ligt, je ligt altijd in een stabiele slaaphouding waardoor nek en rugklachten worden voorkomen.

Een prachtige combinatie met de bamboe hoes die een vochtregulerende bamboe vulling heeft waardoor je minder transpireert. De ademende bamboe vezels blijven zacht en koel als zijde. Hierdoor wordt warmte op natuurlijke wijze afgevoerd. Je zweet minder en slaapt voortaan heerlijk koel en comfortabel! Deze hoes heeft een ritssluiting en kun je uitwassen op een lage temperatuur (30/40 graden). Het kussen heeft een standaard formaat in lengte en breedte.

Kortom voorkomen is beter dan genezen, kies daarom voor het Kingsize Bamboe Hoofdkussen van Lucovitaal® en wordt uitgerust, energiek en heerlijk fris wakker!

Kingsize Bamboe Hoofdkussen
Normaal €40,00 nu voor de prijs van €17,98
Formaat: 66x50x18cm

Kom in onze winkel en overtuig u zelf!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door gezondheidswebwinkel.nl Meer over gezondheidswebwinkel.nl ontdekken?

gezondheidswebwinkel.nl zorg

Vandaag gesloten

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Wooldriksweg 4 , Enschede

Bekijk meer: zorg