Wow! 5 x deze Eindhovense huizen kosten minder dan €175.000

Door Ankie de Turck 12 januari 2019

Het kopen van een woning hoeft niet altijd bakken met geld te kosten. Onze stad heeft een hele hoop geweldige huizen, die voor een hele fijne prijs te koop staan. Echt waar! Kijk maar eens naar dit lijstje van Eindhovense huizen die minder dan €175.000 kosten. Lekker hoor!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Kastelenplein

Wonen aan een winkelcentrum én uitzicht op een parkje, hoe fijn is dat? Het appartement heeft alles wat je nodig hebt: een woonkamer met half open keuken, slaapkamer, badkamer, separaat toilet én een balkon.

Dr Cuyperslaan

Ga je voor het eerst een huis kopen, dan zou dit hem weleens kunnen zijn. Het was vroeger een kantoorgebouw en is nu opgesplitst in appartementen met woonkamer, open keuken, slaapkamer, badkamer en een ruim terras.

Tongelresestraat

Foto: Funda

Een karakteristiek studio-appartement met een open slaapgedeelte, lichte woonkamer met balkon, ruime keuken (óók met een balkon), badkamer en separaat toilet. Dat is sfeervol wonen vlak bij het centrum.

Casellastraat

Foto: Funda

Modern afgewerkte en instapklare 2-kamer benedenwoning met gezamenlijke berging. Gelegen bij het gezellige Franz Leharplein met verschillende winkels en het is op fietsafstand van het stadscentrum. Let op: dit appartement wordt aangeboden op basis van erfpacht.

Genovevalaan

Ideaal gelegen 1-kamer appartement met balkon op de vierde verdieping van een gemoderniseerd appartementencomplex aan de Genovevalaan. De studio heeft een riante keuken, netjes afgewerkte badkamer, grote opbergruimte (schuifkast) in de hal en berging. Gelegen direct bij winkelcentrum WoensXL, binnen kleine afstand van het stadscentrum en dicht bij het Catharina-ziekenhuis.

Lees ook:

Inbraken Eindhoven

Er wordt veel ingebroken in Eindhoven en vooral bij huizen met deze postcode

Het is weer vroeg donker buiten. Voor inbrekers is dit daarom de perfecte tijd van het jaar om hun s...
Huurwoningen Eindhoven

Er komen 188 nieuwe huurwoningen in de omgeving van de Willemstraat

De kogel is door de kerk: op het gebied bij Van de Ven & Co en het Vogelzangterrein worden huurwonin...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.