Wil je een huis kopen of juist verkopen? Dan moet je dit even lezen:

Aangeboden door RE/MAX Invest Makelaardij Eindhoven 12 januari 2019

RE/MAX Invest Makelaardij is het grootste franchise makelaarskantoor ter wereld (ja écht). Dat betekent niet dat je daarom achteraan moet sluiten in een wachtrij. “Absoluut niet”, legt makelaar Anke Rombouts uit. “Wij zijn zelfstandige ondernemers met een passie voor het vak. We steken veel tijd in woningen en mensen. Zoveel, dat je ons altijd kunt bellen. Zeven dagen per week. Dus ook ’s avonds en in het weekend.”

Het oorspronkelijk Amerikaanse RE/MAX werd in 1971 opgericht. Sinds kort is er ook een vestiging in Eindhoven, vlakbij het vliegveld. Vanuit een knus kantoortje, nemen makelaars Mahmut, Wil, Anke en Hans op een persoonlijke manier, ál je zorgen uit handen die komen kijken bij het aan- en verkopen van een woning. Dat is superfijn!

(Tekst loopt door onder de foto)

RE/MAX Invest Makelaars
Foto: RE/MAX Invest Makelaars

Compleet beeld geven

De Makelaars van RE/MAX begeleiden je in het hele proces, of je nu wilt kopen of verkopen. Ook daarna houden ze intensief contact. Anke: “Een huis is niet zomaar een investering en daarom stellen we hoge eisen aan onszelf. De manier van aanpak is in elk geval heel bijzonder. Mahmut: “Wanneer je bijvoorbeeld een huis wilt kopen krijg je niet alleen een bezichtiging ín het pand, maar we nemen je ook mee naar de omgeving ervan. Hoe is het om hier te wonen? Zijn er winkels? Is er groen? Het zijn allemaal factoren die meetellen. We doen er alles aan om je een compleet beeld te geven voordat je die belangrijke keuze maakt. Zo’n waardevol bezit moet natuurlijk wel in goede handen zijn.”

(Tekst loopt door onder de foto)

RE/MAX Invest Makelaardij
RE/MAX Invest Makelaardij

Niemand is een nummer

Stel, je checkt Funda na het eten, je ziet iets gaafs en je wilt meteen schakelen? Dan bel je dus meteen de RE/MAX makelaar waar jij al contact mee had. Anke: “We stellen een persoonlijk en financieel plan op dat precies bij jou past en we gaan mee naar de gesprekken bij de notaris en de hypotheekadviseur. Ook als je je huis wilt verkopen en je zo snel mogelijk kopers naar je woning wilt laten kijken helpen we je daarbij. Niemand is bij ons een nummer. Het maakt echt niet uit wie je bent. We verkopen woningen in alle prijsklassen, van tussenwoningen tot villa’s.

Altijd een gratis waardebepaling

Bij RE/MAX kun je altijd een gratis waardebepaling laten uitvoeren. In  januari en februari komt hier nog een mooie actie bovenop, want laat je in deze maanden de waarde van je huis bepalen, dan maak je kans op een waardebon van € 100,- die je mag besteden waaraan je maar wilt.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door RE/MAX Invest Makelaardij Eindhoven. Meer over RE/MAX Invest Makelaardij Eindhoven ontdekken?

RE/MAX Invest Makelaardij Eindhoven makelaars

Luchthavenweg 81, Eindhoven

Bekijk meer:makelaars

adv.