Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uitje van de week: droom weg bij Van Kooten op tweede Pinksterdag!

Aangeboden door Van Kooten Tuin & Buiten Leven 6 juni 2019

Is jouw tuin aan een opknapbeurt toe én ben je op zoek naar een leuk uitje voor tweede Pinksterdag? Dan moet je naar Van Kooten Tuin & Buitenleven gaan. Daar hebben ze álles, maar dan ook écht alles voor je tuin. Je weet niet wat je ziet!

Of je nu een hele grote, of juist een ienieminie tuin hebt, dat maakt niet uit. Bij Van Kooten hebben ze alles om die van jou precies zo te maken als je altijd al had gewild. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het: tuinkamers, terrasoverkappingen, veranda’s, superveel loungesets, buitenkeukens en zelfs sauna’s! Daarnaast verkopen ze blokhutten, tuinhuizen en chalets in alle soorten en maten. Je snapt wel dat dit een megagrote winkel is waar in je lekker wegdroomt. Doordat het overdekt is, is het ook op regenachtige dagen leuk

Tekst loopt door onder de foto

Van Kooten Tuin en Buitenleven
Foto: Van Kooten Tuin en Buitenleven

Montageservice

Misschien ben je op zoek naar een houten bergruimte, een veranda, een romantische logeerkamer, of wil je liever een strakke tuinkamer? Kan allemaal. Je tuin wordt vanzelf een verlengde van je huis. Leuk voor jou én al je vrienden! Die kunnen er gezellig zitten of logeren achter in het chaletje. Ben je zelf niet zo handig? Geen paniek, Van Kooten heeft een montageservice. Oh, en een make-over van je tuin hoeft niet per se heel duur te zijn, want ze verkopen spullen in heel veel verschillende prijskassen.

Live komen voelen

Kijk op de website naar het hele assortiment. Maar wil je jouw toekomstige blokhut, veranda, chalet of luxe buitenverblijf liever live zien en wil je even voelen hoe die loungeset ligt? Kom dan naar de winkel. De medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Pinksteren

Van Kooten is op tweede Pinksterdag open van 13:00-17:00.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Meer over Van Kooten Tuin & Buiten Leven ontdekken?

Van Kooten Tuin & Buiten Leven tuincentra

Geopend08:30 - 17:30

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

De Run 4202, Eindhoven

Bekijk meer:tuincentra

adv.