Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Snel zijn: 7 x nieuwbouwwoningen onder de 4,5 ton die nu te koop staan op Funda

Door Chloë van der Smitte 15 februari 2020

Woningen gaan in Eindhoven als warme (en vooral ook dure) broodjes over de toonbank en dus moet je snel zijn. Om aan de woningvraag te kunnen blijven voldoen, wordt er flink bijgebouwd: er staan niet voor niets zoveel steigers in onze stad. Gelukkig zijn er al wat projecten die bijna opgeleverd worden. Dat betekent: snel zijn en reageren. Wij vonden zeven nieuwbouwwoningen onder de 4,5 ton die – op het moment van schrijven – nog te koop staan op Funda. Iets voor jou? 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Strauss (bouwnummer 19)

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Midden in Berckelbosch vind je deze woning die eigenlijk het beste van twee werelden biedt: een nieuwbouwhuis mét jaren 30 sfeer. Zo heeft deze woning een typisch, karakteristieke erker. Hier is een open keuken in geplaatst zodat je extra ruimte hebt om met de pannen in de weer te gaan. Verder is de woning luxe afgewerkt, heb je drie ruime slaapkamers, een zolder en een ruime tuin. Extra voordeel: de woning is gasloos en daardoor energiezuinig. Scheelt weer op de bankrekening!

Lavendelplein (bouwnummer 71)

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

In de Kruidenbuurt wordt volop verbouwd, waaronder het Lavendelplein. Hier komen straks tussenwoningen te staan met drie woonlagen. Een badkamer met raam zit aan de achterkant van waaruit je uitzicht hebt op een zonnige achtertuin en berging. Ook heb je je eigen parkeerplaats op een afgesloten terrein, handig! Bonuspunten: de woning wordt klaargemaakt voor de toekomst met zeven zonnepanelen en een duurzame waterpomp. Ook zijn alle verdiepingen voorzien van vloerverwarming. Goed om te weten is dat op 20 februari een Open Huis plaatsvindt tussen 16.00 en 17.30 uur.

John F Kennedylaan (bouwnummer 18)

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Dit is wel een hele toffe spot om te wonen: de nieuwe bunkertoren op een historische plek in de stad. Hier wordt nu keihard gewerkt om 85 appartementen te realiseren: van studio’s tot penthouses met grote balkons. Helaas hebben die laatsten een iets duurder prijskaartje, maar de studio’s zijn gelukkig betaalbaarder. Het tweekamerappartement is zo’n zeventig vierkante meter en beschikt over een eigen berging en badkamer inclusief ligbad. Van dit type zijn er twintig beschikbaar op verschillende verdiepingen: je kunt zelf kiezen of je op het westen, zuiden of oosten wilt wonen. Hoe tof is dat?

Strijp-S Next (bouwnummer 306)

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Strijp-S NEXT wordt nog volop gebouwd, maar de verkoop is al even gaande. Zo vind je dit exemplaar op de derde verdieping met grote ramen en woonkamer. De slaapkamer en keuken vind je aan de voorkant van de woning. Vanaf het balkon heb je een mooi uitzicht over Strijp-S en het centrum van Eindhoven. Word dit jouw next home?

Lodewijk Napoleonlaan (bouwnummer 24)

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

De werkzaamheden zijn nog maar net gestart, maar je kunt er nu al als een van de eersten bij zijn. Aan de Lodewijk Napoleonstraat komen verschillende stadswoningen met maar liefst vier kamers. De kamers kun je zelf naar wens indelen, zoals een extra slaapkamer of misschien wel een werkkamer of walk-in closet. Er is ruimte genoeg! Pluspunt? Je hebt niet één, maar twee dakterrassen. Dat wordt feest in de zomer!

S-West (bouwnummer 206)

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Wonen in de hoge Frits-toren? Binnenkort kan het! De toren is vernoemd naar de bekendste van de telg. Niet helemaal toevallig, want de toren steekt straks met kop en schouders boven Strijp-S uit. Toepasselijker kan niet, toch? In het gebouw met 18 verdiepingen komen 87 appartementen naast een aantal penthouses met dakterras. Dit vierkamerappartement op de eerste en tweede verdieping staat nog te koop. De woning heeft een fijn balkon op het zuidwesten, een complete keuken, badkamer en een extra berging. Ook hier is aan de toekomst gedacht: de woning heeft geen gasaansluiting.

Vredeoord (bouwnummer 102)

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

De huizen zijn bijna klaar om bewoond te worden op Vredeoord. Er zijn nog een aantal exemplaren te koop, zoals deze woning. Het is van alle moderne gemakken voorzien: ook hier is sprake een gasloos huis die door stadsverwarming wordt verwarmd. Zo is er een vloerverwarming aanwezig op de hele begane grond. Geen koude voeten in de winter dus! Verder heb je genoeg ruimte om met je gezin te leven, spelen, slapen, studeren of werken. Ideaal!

Lees ook:

Eindhoven Hoogbouw

Feiten en cijfertjes: zoveel woningen in Eindhoven staan leeg

De woningmarkt is nog steeds booming, ook in Eindhoven. Soms lijkt het alsof we niet genoeg huizen h...
trudotoren strijp-s

Trudo gaat meer ‘middeldure’ huurwoningen bouwen in Eindhoven

Val jij steeds tussen wal en schip met het vinden van een woning? Dan hebben we misschien goed nieuw...
studentenwoning

Er komen 250 nieuwe studentenwoningen aan de Boschdijk

Een bekend aanzicht in de stad: dat grote kantoorgebouw op de hoek aan de Boschdijk, de Veste. Dit g...

 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.