Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze makelaar weet je vooraf precies hoeveel geld je kwijt bent

Aangeboden door Easie by ERA vb&t | Makelaars 2 juli 2020

Als je op zoek bent naar een huis of een huis gaat verkopen zul je er ongetwijfeld tegenaan lopen dat een makelaar aardig duur is. Daar hebben ze bij vb&t Makelaars iets slims op bedacht: Easie by vb&t Makelaars. “Mensen zijn tegenwoordig goed op de hoogte én ze weten precies wat ze willen”, legt directeur Patricia Goudswaard uit. “Daarom hebben wij overzichtelijke pakketten samengesteld. Zo kun je bepalen wat je zelf wilt regelen én wat je wilt dat wij voor je doen.”

Easie bestaat uit vijf pakketten waaruit je kunt kiezen wanneer je je huis wilt kopen of verkopen. “Per pakket wordt duidelijk aangegeven wat wij doen en wat je als klant zelf doet”, gaat Patricia verder. “Zo is altijd overzichtelijk wát je betaalt en waarvoor precies.  Je kunt kiezen uit Easie by me, Easie together, Easie inbetween, Easie relaxed en Easie premium. De prijzen variëren van €995,- voor het goedkoopste pakket, tot €4995,- voor het premiumpakket waarin wij je als klant volledig ontzorgen. Hoe meer je zelf doet, hoe goedkoper het is. Heel logisch eigenlijk en heel transparant.”

“Bij ons is overzichtelijk wát je betaalt en waarvoor”

Transparant

De vergoeding die een makelaar krijgt is vaak afhankelijk van de koopprijs van een huis”, vertelt Patricia. “Wij vinden dat moeilijk uit te leggen. Het is een veel gehoorde klacht: mensen weten niet precies wat er allemaal gebeurt, alleen dat elke handeling heel veel geld kost. Daarom hebben wij Easie opgezet: een ontwikkelmodel met verschillende mogelijkheden en vaste tarieven.”

Tekst loopt verder onder de foto

ERA vb&t
Foto: vb&t Makelaars

Geen extra kosten

“Het is altijd mogelijk om pakketten of onderdelen daaruit, te combineren”, legt Patricia uit. “Wanneer je bijvoorbeeld voor het inbetween pakket hebt gekozen, organiseren wij vijf bezichtigingen of één open huis. Wanneer je uiteindelijk tóch meer bezichtigingen wilt, kun je ze altijd bijkopen. Je betaalt dan alleen voor die bezichtigingen. Daar zijn niet nog extra administratiekosten aan verbonden. Zo zijn er heel veel combinaties mogelijk.”

Klantwaardering 9,1

“In maart 2019 zijn we live gegaan met Easie”, zegt Patricia. “Met succes, kan ik met trots zeggen. De klantenwaardering van 9,1 op onze site spreekt voor zich en de vele positieve reacties zijn hartverwarmend. Een voorbeeld van een tevreden klant: ‘Van begin tot het eind ging alles eigenlijk vrijwel gewoon goed. Bezoek en inspectie van het huis tot aan het woning inspectie aan het eind. Heb mij geen zorgen hoeven te maken qua verkoop. Overigens ook een aanrader om deze Makelaardij in te schakelen is als u tussentijds een huur oplossing zoekt.’ 

Tekst loopt door onder de foto

Verhuizingen kunnen hectische tijden zijn en ook nog eens flink wat geld kosten📦 Maar ook op verhuizen kun je geld…

Posted by Easie by ERA vb&t on Monday, 23 September 2019

Geen online makelaar

“We willen graag transparant zijn en hebben hospitality heel hoog in het vaandel staan”, zegt Patricia. “Ondanks het feit dat we voor tachtig procent zijn geautomatiseerd zijn we namelijk geen online makelaar. Onze binnendienstmedewerkers hebben, juist doordat alles digitaal goed zo geregeld is, meer tijd voor de klant en zijn altijd beschikbaar. Hospitalitymedewerkers noemen wij hen daarom liever. Zij zij heel belangrijk, want ze hebben het eerste contact met de klant. Zie ze als een huisarts: zij kijken waar de klant behoefte aan heeft en vervolgens worden de makelaars ingevlogen als de specialisten.”

“Wij hebben hospitality heel hoog in het vaandel staan”

Gratis waardebepaling

“Wij kiezen niet voor snelle verkoop”, zegt Patricia tenslotte. “Wij hebben liever een tevreden klant waar we wat minder op verdienen dan dat we een hoop trammelant hebben omdat mensen niet blij zijn met kosten die ze niet hadden voorzien. Onze makelaars komen graag vrijblijvend langs, of eventueel digitaal, om toelichting te geven over hun dienstverlening. Patricia: “Je wilt natuurlijk precies weten wat je huis waard is en hoe het in de markt ligt. Je kunt dan bij kiezen voor een Waardebepaling Huis op locatie, maar het is ook mogelijk om het digitaal te laten doen wanneer je dat veiliger vindt. Ook helpen ze je op weg als je je huis zelf wilt verkopen via HuisPortaal.nl (sinds 1 januari 2020 ook onderdeel van vb&t), daar vind je meer informatie over het zelf verkopen van jouw huis. Je ziet het: wij kijken niet naar massa, maar naar mensen en naar hun wensen en behoeftes.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Easie by ERA vb&t | Makelaars. Meer over Easie by ERA vb&t | Makelaars ontdekken?

Easie by ERA vb&t | Makelaars dienstverlening

Gesloten08:30 - 17:30

Vestdijk 180 , Eindhoven

Bekijk meer:dienstverlening

adv.