Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op grote hoogte wonen? Dit zijn alle nieuwe woontorens in Eindhoven op een rijtje!

Door Chloë van der Smitte 20 mei 2020

Ontwaken met uitzicht op het fantastische Eindhoven? Of je bed induiken nadat je van de prachtige zonsondergang hebt genoten? Het kan allemaal in deze nieuwe torens in hartje Eindhoven waar je binnenkort kunt wonen. We zetten ze allemaal op een rijtje, zodat je ook weer ‘op de hoogte’ bent. Zit er iets voor jou tussen?

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Project Strijp-S West Maria

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Aan de Torenallee en de Ingenieur Kalffstraat op Strijp-S verrijzen vier nieuwe woontorens: Benjamin, Maria, Frederik en Frits. Allen vernoemd naar de telgen binnen de Philips familie. Het gebouw Maria bestaat uit 26 appartementen, waarvan 11 in de vrije verkoop komen. Je moet wel iets dieper in de buidel tasten: prijzen zijn vanaf €482.500,- tot €640.000,-.

Project Strijp-S West Frits

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Frits is de meeste prominente, hoge toren aan de Torenallee. Frits is de meest bekende telg uit de familie, het gebouw torent dan ook met kop en schouder boven Strijp-S uit. De woontoren bestaat uit 18 woonlagen en meet een hoogte van ruim zestig meter. Het gebouw telt daarbij 87 appartementen: van 65 m2 tot aan een dubbellaags penthouse van ruim 230 m2. Wow! Dit project is al een tijd in de verkoop, op dit moment is er nog één woning beschikbaar. Snel zijn dus!

Project Strijp-S West Benjamin

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Benjamin bestaat uit vier woonlagen en telt 29 appartementen uiteenlopend van 54 m2 tot 108 m2. Daar zitten vier hele toffe loftappartementen tussen! Prijzen gaan vanaf €449.000,-.

Bunkertoren

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

De Bunkertoren is een icoon voor Eindhoven. Hier waan je je bijna in New York, zo hoog en modern is deze wolkenkrabber. Hij telt wel 32 verdiepingen! Er komen 85 appartementen, van studio’s tot penthouses met prachtig grote balkons die uitkijken over de stad. Je moet alleen geen hoogtevrees hebben… Prijzen beginnen vanaf €359.500,-.

Strijp-S Next

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

NEXT is een markante hoogbouw toren en bestaat uit  maar liefst 23 verdiepingen met luxe appartementen. Daar worden 99 ervan verhuurd, 56 appartementen en drie penthouses zijn te koop. De appartementen zijn ruim en hebben grote ramen, daarnaast heb je uitzicht op een van de meest bruisende wijken in Eindhoven. Prijzen beginnen hier vanaf €357.000,-.

Sixty 5

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Je hebt ‘m waarschijnlijk al wel gespot: het fonkelnieuwe gebouw op Strijp-S. Hier komen 105 luxe huurappartementen, met oppervlaktes van 59 tot 217 m2. Hier woon je in alle luxe met een modern karakter. Dat niet alleen: je wandelt met gemak naar alle leuke hotspots op Strijp-S. Huurprijzen gaan vanaf €1010,- per maand.

De Trudo Toren

trudo toren strijp-s
De Trudo Toren. Foto: Trudo

Strijp-S gaat lekker, zo wordt er een verticale bosflat gebouwd: de Trudo Vertical Forest. Een toren van zeventig meter hoog, ontworpen door architect Stefano Boeri. Hier komen 125 sociale huurwoningen. De bouw is nog niet af, geïnteresseerden moeten dus nog even geduld hebben met inschrijven!

Lees ook:

v&d

Daar gaat-ie: het voormalige V&D-pand wordt gesloopt en dat ziet er zo uit

Het voormalige V&D-pand staat al een tijdje in de steigers. Nu de nieuwe plannen bekend zijn, is het...
Rob Bours Stadsbrouwerij Eindhoven

Trots! Stadsbrouwerij Eindhoven maakt het Beste Bier van Nederland!

Het is ze gelukt! De 150 Watt van Stadsbrouwerij Eindhoven gaat er dit jaar met de titel 'Beste Bier...
albert heijn hoogstraat

De openingstijden van supermarkten tijdens Hemelvaart 2020

Met de feestdagen is het altijd even checken welke supers dicht zijn of andere openingstijden hanter...

Zwembaden in Eindhoven gaan vandaag weer open: dit moet je weten als je komt zwemmen

Niet alleen de kapperszaken en terrassen gaan weer open, ook de zwembaden krijgen groen licht. Zij m...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuwbouw Wonen

adv.