Onderhandelen maar: deze Eindhovense woningen staan al langer dan 6 maanden te koop

Door Ankie de Turck 9 februari 2019

Over het algemeen gaan de meeste woningen op dit moment als warme broodjes over de toonbank. Maar er staan ook een aantal Eindhovense huizen op Funda die al langer dan zes maanden in de verkoop staan. Dat betekent dat de vraagprijs voor sommige woningen flink gedaald is. Kijk mee en sla je slag!

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Woenselsestraat 348

Winkelcentrum Woensel ligt vlakbij, naar het centrum is het een kwartiertje fietsen. Kom je ook meteen over de Woenselse Markt op zaterdag waar je even een tussenstop kunt maken voor een portie kibbeling. Je kunt zonnestralen vangen op het ruime dakterras, of in de tuin. Vind je het fijn om thuis te werken? Hier heb je er alle ruimte voor!

Hoogstraat 169

Foto: Funda

Een geweldig mooie stadsvilla op loopafstand van de binnenstad. Geen gedrang bij de badkamer in de ochtend, want er zijn er maar liefst twee. Het huis heeft nog steeds authentieke elementen, zoals een zwarte marmeren vloer in de hal en hoge plafonds met van die oude ornamenten. Leuk voor wijnkenners: er is een heuse wijnkelder.

Heezerweg 202

Foto: Funda

Droom jij ervan om een eigen winkel of ander bedrijf te beginnen? Check dit pand dan even! Het is verrassend groot en staat vlak bij het nieuwe Boulevard Zuid. Dat biedt kansen. Je woonhuis zit er meteen aan vast, wel zo handig. Compleet met open haard, grote zolder, vier slaapkamers en achtertuin.

Boschdijk 894

De woning is voorzien van: een ruime, sfeervolle living met eiken planken vloer en houtkachel, moderne open keuken met apparatuur, praktische bijkeuken, drie fraaie slaapkamers, complete badkamer, grote zolderverdieping met vierde slaapkamer/hobbykamer, diepe aangelegde achtertuin met berging en toegang tot de achter het woonhuis gelegen separate werkplaats. En adem uit. Kortom: heel veel voorzieningen voor een redelijke prijs.

Armagnaclaan 1

Luxe hoekwoning met een dubbele garage (voor de klussers onder ons). Gelegen in de Achtse Barrier, dus je hebt de voordelen van het wonen in een groene buurt, maar je bent ook zo in het centrum. Win-win. Dit huis heeft een open haard en van die mooie openslaande deuren naar de achtertuin. De keuken is in 2015 verbouwd.

Tongelresestraat 24

We kunnen het niet beter omschrijven dan de huidige bewoners: “Ons hart en ziel zit in dit huis. We hebben dit huis, en tuin, stukje bij beetje aan de eigen tijd en aan onze eigen behoeften aangepast. Met respect voor de historische elementen. Midden in de stad, en tegelijk een verrassende stilte in de heerlijke, diepe achtertuin, met zicht op een historische muur.”

Lees ook:

Huurwoning Eindhoven

Dit is waarom er zoveel niet-beschikbare Eindhovense huurwoningen op Funda staan

Een beschikbare huurwoning vinden in Eindhoven is niet zo eenvoudig. Er is nu eenmaal meer vraag dan...

Binnenkijken bij: het kleinste huis dat te koop staat in Eindhoven

Er komen weer steeds meer woningen vrij in onze stad. En nu waren we eens benieuwd: wat is het klein...
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.