Spice up jouw tuin met zo’n vette tuinkamer!

Aangeboden door Van Kooten Tuin & Buiten Leven 9 februari 2019

Hoezo alleen buiten zitten als het mooi weer is? Welnee, met zo’n vette veranda, tuinkamer of terrasoverkapping van Van Kooten Tuin & Buitenleven kun je het héle jaar door van je tuin genieten. Snel gaan kijken. Ze hebben veel, heel veel!

Je kunt natuurlijk met je stoel op je gazon gaan zitten, maar wat als het regent? Met een overkapte veranda van Van Kooten is alles nét iets comfortabeler. Een veranda is een soort open huiskamer, maar dan buiten. Als je er dan ook nog een heater in hangt, tja, dan maakt het eigenlijk niet meer uit wat voor weer het is.

Tekst loopt door onder de foto

Van Kooten Tuin & Buitenleven
Barrelsauna en rechts een Douglas Terrasoverkapping Foto: Van Kooten Tuin & Buitenleven

Tuinkamer

En het kan nóg comfortabeler: sluit je je veranda af met kozijnen of glasschuifwanden, dan heb je een tuinkamer! Eentje met een aluminium constructie bijvoorbeeld. Dat is heel stevig en aluminium kan prima tegen de regen, dus je hebt er geen onderhoud aan. Bovendien kun je door de glazen pui lekker naar je tuin kijken. Ook als het hagelt, want het is gemaakt van veiligheidsglas. Zowel de veranda, de kozijnen en de glasschuifwanden worden op maat gemaakt.

Tekst loopt door onder de foto

Van Kooten Tuin & Buitenleven
Glastuinkamer Foto: Van Kooten Tuin & Buitenleven

Douglashout

Wil je liever hout voor een rustieke feel? Kan ook! Bij Van Kooten hebben ze een groot assortiment Douglashout op voorraad. Geschikt voor overkappingen, buitenverblijven, kapschuren, buitenkeukens, tuinmeubelen én blokhutten. Alles wordt op maat gemaakt.

Wil je weten welke overkapping het beste bij jou past? Kijk dan hier of je gaat naar Van Kooten natuurlijk. Ze zijn de grootste in de Benelux, dus je bent hier niet snel uitgekeken.

Douglas Buitenverblijf Foto: Van Kooten Tuin & Buitenleven
Loungeset Foto: Van Kooten Tuin & Buitenleven
Gecoat Douglas Buitenverblijf Foto: Van Kooten Tuin & Buitenleven


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van Kooten Tuin & Buiten Leven Meer over Van Kooten Tuin & Buiten Leven ontdekken?

Van Kooten Tuin & Buiten Leven tuincentra

Nu gesloten08:30 - 17:30

De Run 4202, Eindhoven

Bekijk meer:tuincentra

adv.