Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Saaie badkamer? Met deze trends maak jij van je badkamer een paradijsje!

Aangeboden door Keukenglas 23 juli 2019

We lieten je al zien hoe vet je keuken wordt met een glazen achterwand van Keukenglas, maar dat kun je ook aanschaffen voor je badkamer. Ja, echt! Dat geeft je badkamer net even iets extra’s. Badkamerglas, is net als een Keukenglas achterwand, makkelijk schoon te maken. Van deze vijf exemplaren fleurt jouw badkamer zéker op. En ze hebben nog veel meer.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Douchen in Thailand

Keukenglas
Boeddhaprint op douchewand Foto: Keukenglas

Fotoprints zie je steeds je steeds vaker terug in de badkamer. Zo kun je met deze prachtige boeddhaprint elke dag wakker worden in een oase van rust in jouw eigen tempel. Kun je tegelijkertijd herinneringen ophalen aan die heerlijke vakantie in Thailand. Of je gaat meteen een tripje boeken…

Douchen in je eigen LED-grot

Keukenglas
Badkamerglas met LED Foto: Keukenglas

Geen fan van Boeddha? Wat dacht je dan van een luxe douche-ervaring in een prachtig verlichte grot?
Deze achterwand is voorzien van LED, om het lichteffect nog extra te versterken. Zo krijg je het gevoel dat je in de natuur staat te douchen.

Wanden in alle formaten

Keukenglas
Badkamerglas achter bad Foto: Keukenglas

Misschien ga je liever in bad? Alle glazen achterwanden van Keukenglas zijn op maat te bestellen. Dus ook op groot formaat voor achter jouw bad. Kun je lekker lang ongegeneerd badderen in je eigen privégrot.

Jij kiest de afbeelding

Keukenglas
Badkamerglas groene print Foto: Badkamerglas

Met deze glazen achterwand is het gras nooit meer groener bij de buren! Heb je liever een andere print? Geen probleem! Doordat Keukenglas samenwerkt met Shutterstock, kun jij elke gewenste afbeelding kiezen. Handig. Tenzij je alles mooi vindt. Keuzes, keuzes.

Rust en reinheid

Keukenglas
Effen Badkamerglas achter kraan Foto: Keukenglas

Zijn fotoprints  te schreeuwerig voor jouw badkamer, maar zoek je wél een glazen achterwand, voor  achter je wasbak of toilet? Kies dan uit één van 30.000 kleuren. Alles is mogelijk, van metallic goud tot mat zwart.

Keukenglas geeft advies

Weet je niet zeker of een glazen achterwand in jouw badkamer past? Vraag dan vrijblijvend een inmeting aan. Dan komen de professionals van Keukenglas bij je langs om naar de ruimte te kijken. Ze adviseren je over de grootte en kleur van de achterwand en hebben altijd voorbeeldglas bij zich. Zo toveren ze jouw interieur om in een persoonlijke showroom. Heel fijn. Zo zie je meteen het resultaat in je eigen ruimte!

Wil je vast weten wat het gaat kosten? Dan kun je hier een offerte aanvragen.

Inspiratie nodig? Keukenglas plaatst iedere week nieuwe foto’s van keukens en badkamers op Facebook en Instagram.


Meer over Keukenglas ontdekken?

Keukenglas speciaalzaken

Park Forum 1029, Eindhoven

Bekijk meer:speciaalzaken
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.