Loterij gewonnen? Kijk dan zeker even naar deze ultra luxe huizen

Door Ankie de Turck 10 januari 2018

Heb jij nou een een miljoentje of wat gewonnen met een van de eindejaarsloterijen en heb je geen idee wat je ermee moet doen? In Eindhoven hebben we genoeg huizen die geschikt zijn voor (verse) miljonairs. Chique stulpjes met veel privacy en héél veel luxe. Ook voor de minder vermogenden onder ons leuk om even bij weg te dromen.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Lichttoren

Dure huizen in Eindhoven
Foto: Funda

Hoog en droog zit jij in dit superdeluxe loft in de Lichttoren. Vanaf de vijfde verdieping heb jij een perfect uitzicht over wat er allemaal gebeurt in het centrum. Maar goed, een loft. Is dat niet saai, één zo’n grote ruimte? Nou nee! Er zijn twee badkamers gecreëerd, een keuken met alles waarvan je kunt dromen (hallo ijsblokjesmachine!), bibliotheek, wijnkamer en als klap op de vuurpijl een fitnessruimte met een boksring. Ja, dat lees je goed. Hoe vet is dat? Omdat foto’s altijd meer zeggen dan een stukkie tekst kun je ze hier bekijken.

Tegenbosch

Dure huizen in Eindhoven
Foto: Funda

Dit is een soort monumentaal pand, maar dan wel nieuw. Met maar liefst 1805 m² grond aan de bossen en landgoed de Wielewaai kunnen we wel stellen dat je hier voldoende privacy hebt. Kun je prima topless zonnen. Dankzij de vijf slaapkamers kun je hier ook prima pyjamafeestjes geven. Wat ook heel handig is: als miljonair heb je natuurlijk niet één maar een paar bolides. Die passen gemakkelijk in de grote garage. Kijk maar.

Javalaan

Dure huizen in Eindhoven
Foto: Funda

Ook zo’n fan van 5-sterren hotels op vakantie? Het is dus mogelijk om in zo’n omgeving te wonen. Dit appartement is luxe met een grote L. Ten eerste heb je dankzij de mega grote ramen panoramisch uitzicht op de parkachtige tuin met fontein. Maar dan: er is een inpandige fitnessruimte, tennisbaan en golfoefenplaats. En dan ook nog een verwarmd binnenzwembad. Echt net vakantie!

Oirschotsedijk

Dure huizen in Eindhoven
Foto: Funda

In deze villa aan de Oirschotsedijk hoef je niet rollend naar huis, maar tollend naar boven. Een eigen café in huis, hoe vet is dat? In de sauna kun je de volgende dag weer lekker bijkomen. Ok,ok, misschien wel iets aan de prijs, maar met die gewonnen kun je het toch wel breed laten hangen. En je bespaart weer op een abonnement op de sportschool, want die heb je gewoon in huis.

Meerhoven

Dure huizen in Eindhoven
Foto: Funda

Op één van de allermooiste locaties in Meerhoven staat deze luxe, vrijstaande bungalow. Het pand is voorzien van allerlei technische snufjes en heeft een leefruimte van maar liefst 300 m². Hallo! Oja, de tuin is vrij gelegen. Ook niet verkeerd.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.