Hier zit je al honderd jaar megalekker!

Aangeboden door Bakers Zitmeubelen 28 december 2018

Bakers ZIT meubelen bestaat honderd jaar! Dat is op zich al een hele prestatie en helemaal omdat de familie Bakers nog altijd aan het roer staat. De naam is misschien veranderd, maar de service en de persoonlijke touch zal altijd blijven.

In 1918 werd Bakers zitmeubelen opgericht door Moeke Verhoeven, de overgroot-oma van huidige eigenaar Max Bakers. In precies hetzelfde pand als nu. Opa Bakers kwam er wat later bij en bedacht de meubellijn. De naam werd BaVo (Bakers, Verhoeven) en ze boden complete woninginrichting aan. Van de stoffering tot de bedden en de eetkamertafels en vloerkleden. BaVo verhuisde in de jaren zestig naar een pand op de Woenselse Markt. In 1983 besloten ze toch weer terug te gaan naar het oude pand. Vier generaties verkoopt de familie Bakers nu al zitmeubelen en de vijfde generatie wordt langzaam klaargestoomd.

(Tekst loopt door onder de foto)

Bakers Zitmeubelen
Foto: indebuurt

Al 100 jaar service en persoonlijke benadering

Max werkt al vanaf 1992 mee. De service en de persoonlijke benadering die Bakers al een eeuw kenmerkt, is onder zijn directie onveranderd gebleven. Max.” Alleen de naam niet! Veertig jaar geleden werd het ‘Bakers ZITmeubelen’ en nu, ter ere van het honderd jarig bestaan gaat het bedrijf door het leven als: ‘Bakers Zitten en Wonen’. We verkopen behalve zitmeubelen namelijk ook vloerkleden en eettafels. Een beetje zoals mijn grootouders vroeger.”

(Tekst loopt door onder de foto)

Bakers Zitmeubelen
Foto: indebuurt

Met een goed gevoel naar huis

Bakers zit goed op de kruisstraat. Een meubelplein is niks voor hen. Max: “We willen laagdrempelig blijven , niet opdringerig zijn en de tijd nemen voor klanten. Onder het genot van een kop koffie en een stuk taart mensen de tijd geven om een goede keuze te maken. Mensen moeten met een goed gevoel naar huis gaan. Al honderd jaar!”

Bron: Groot Eindhoven

Bakers Zitmeubelen woonwinkels

Vandaag gesloten

Kruisstraat 181, Eindhoven

Bekijk meer:woonwinkels

adv.