Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Frans en Marianne verkochten hun huis via Ligtvoet Makelaardij: ‘We hadden voor bubbels moeten gaan’

Aangeboden door Ligtvoet Makelaardij 11 september 2019

De beste reclame voor een bedrijf komt natuurlijk van blije klanten. Marianne en Frans Dillen verkochten hun huis aan de Broerelaan 9 in Eindhoven. Marianne: “Na de definitieve bieding hebben we meteen de kopers van ons huis ontmoet. Dat was een echt feel good moment.”

Het viel Marianne op dat de huizen die via Ligtvoet Makelaardij te koop stonden heel snel weg waren. “Toen Frans en ik zelf verhuisplannen kregen, wisten we dus meteen bij wie we moesten zijn.”

Lol in zijn vak

Daar kregen ze geen spijt van. “Het hele proces is ons goed bevallen’, zegt Marianne. “Binnen een maand was ons huis verkocht. Jelle Ligtvoet heeft dit helemaal samen met ons gedaan en die samenwerking was super. Hij heeft een energieke uitstraling. Je merkt dat hij lol heeft in zijn vak. Dat was prettig voor ons als verkopers, want het zijn toch roerige tijden op de huizenmarkt. Zijn positiviteit sloeg meteen over op ons.”

Tekst loopt door onder de foto

Ligtvoet Makelaardij
Foto: Ligtvoet Makelaardij/Funda

Eerlijk over alles

“Waar veel makelaars niet veel verder komen dan ‘Dit is de badkamer en dit is de keuken’, vertelt Jelle echt het verhaal van het huis en de buurt”, gaat Marianne verder. “Hij is eerlijk over alles. Het leukste was dat we meteen na de definitieve bieding de kopers van ons huis hebben ontmoet. Dat was een echt feel good moment.“

Bubbels

Jelle had van tevoren de goede afloop al voorspeld. Hij had de twee alvast gehint om vooral wat drank in huis te halen om te kunnen proosten. Marianne: “We hadden wijn opengetrokken. Stom eigenlijk. We hadden voor bubbels moeten gaan. Ach, het was hele goed wijn, dus de toast is toch geslaagd.”

Tekst loopt door onder de foto

Ligtvoet Makelaardij
Foto: Ligtvoet Makelaardij/Funda

Goede koop

Frans, Marianne en de kopers hebben na de verkoop zelfs nog een keer afgesproken. Deze keer met meer familieleden erbij. Marianne: ”De rest van de familie vond ons huis gelukkig ook een goede koop!” Op 1 november krijgen de nieuwe eigenaren de sleutel en is het huis officieel niet meer van Marianne en Frans.

Ook jouw huis verkopen?

Wil jij ook je huis verkopen via Ligtvoet Makelaardij? Neem dan vandaag nog contact met ze op en wie weet ben jij binnenkort net zo blij als Marianne en Frans.


Meer over Ligtvoet Makelaardij ontdekken?

Ligtvoet Makelaardij makelaars

Gesloten08:45 - 17:30

Sint Gerardusplein 20, Eindhoven

Bekijk meer:makelaars

Lees ook:

Ligtvoet Makelaardij

Vraag de makelaar: tips om meer kans te maken op je droomhuis

Je bent zo'n beetje rond aan rijden/fietsen/wandelen en ineens zie je daar een woning die toch wel h...

adv.