Deze 9 huizen hebben een sauna

Door Rachèl Sloven 29 december 2018

Stel, je wilt een huis gaan kopen én je bent een fervent sauna-ganger. Nou, dan zoek je een huis waar er eentje bij zit. Toch? Wij hebben vast een lijstje voor je gemaakt. En nu niet meteen afhaken als je geen miljonair bent. Je hebt al een huis met zweethut voor heel weinig knaken. Écht!

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Tongelresestraat 323

Dit stijlvolle, vooroorlogse huis kun je zo betrekken. Helemaal af! En achteraan in die enorme tuin, daar staat nog een klein huisje… met een sauna. 

Dr Cuyperslaan 48 22

Een sauna in een flat? Jazeker. Nou ja, je moet hem wel delen met je buren, want hij bevindt zich beneden naast de fitnessruimte. Leuk optrekje met leuke extra’s. Eigen parkeerplek en al. En helemaal niet duur.

Jonathan Swiftlaan 1

Vrijstaand pareltje. Heeft misschien nog wel even een kleine make-0ver nodig qua stijl, maar superveel ruimte, vette tuin en: een sauna, verstopt in een muurkast.

Hofstraat 37

Even door de ouderwetse kleuren en details heen kijken, maar dan heb je wel echt iets heel tofs. Een schilder kun je best betalen ook, want heel duur is het niet. De sauna staat los, dus je kunt hem eventueel demonteren en ergens anders neerzetten.

Anthony Fokkerweg 4

Ja, je hebt natuurlijk een staatslot gekocht. Even wachten op de trekkingsuitslag en dan meteen dit huis van Johan Vlemmix kopen. Let op: op zoek naar de sauna kun je gemakkelijk verdwalen tussen het zwembad, de biljartkamer en de sportschool. Misschien een plattegrond uitprinten.

Armagnaclaan 1

Zo op het eerste gezicht een normaal hoekhuis uit de jaren tachtig. Totdat je binnenkomt. Hartstikke luxe en met heel veel licht in de woonkamer door die glazen pui. Met een sauna uiteraard.

Jan Tooropstraat 38

Foto: Funda

Prachtig huis! Die tegels! En die houten vloeren! Hier willen we wel wonen. De sauna is op zolder, dus  niemand die je poedelnaakt ziet zitten daar.

Dr Schaepmanlaan 9

Foto: Funda

Als je dan toch de jackpot wint en niet zo heel erg gecharmeerd was van het kitscherige Vlemmix huis, dan neem je gewoon dit. Hoeft niks meer aan te gebeuren. Kleren uit, sauna in en daarna lekker baantjes trekken in je buitenbad. Na afloop even de wijnkelder in om iets bijzonders uit te zoeken. Wie doet je wat!

Jan Gielenlaan 30

Traplopen niks voor jou? Dan is deze luxe bungalow precies wat je zoekt. Met een binnenbad én saunacabines, dus jij vermaakt je wel.

Lees ook:

Huurwoningen Eindhoven

Er komen 188 nieuwe huurwoningen in de omgeving van de Willemstraat

De kogel is door de kerk: op het gebied bij Van de Ven & Co en het Vogelzangterrein worden huurwonin...
Duurste huizen Eindhoven

9 x de duurste huizen in Eindhoven die nu te koop staan

Wat zou jij doen met een miljoen? Zó fijn om over deze vraag na te denken! Helaas komen we niet alle...
Eten Johan Vlemmix

Je kunt straks eten bij Johan Vlemmix in het Versailles van Eindhoven

Zelf eens binnenkijken in die bijzondere villa aan de Anthony Fokkerweg? Johan Vlemmix gooit de deur...
<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.