Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wil je zien: binnenkijken in het grootste huis dat nu te koop staat in Eindhoven

Door Merel van Mol 22 oktober 2020

Nog een paar miljoen liggen? Dan zou je dat geld uit kunnen geven aan deze luxe villa. Deze woning inclusief binnenzwembad, wellness area én bruin café staat voor 1,68 miljoen te koop aan de Marten Frans Elkerboutlaan. Iets buiten je budget? Dan kun je altijd nog binnenspieken. Kijk je even mee?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Mini-kasteel

Binnenkijken Eindhoven
Wow, dat ziet er chique uit! Foto: printscreen YouTube

Ruimte zal je in deze mega bungalow niet te kort komen met ruim vijfhonderd vierkante meter aan woonoppervlakte.

Twee adressen

Dit joekel van een huis heeft zelfs twee adressen. De woning ligt op de hoek van de Marten Frans Elkerboutlaan en de Verzetsheldenlaan. Aan beide wegen is een ingang te vinden. Zo kun je altijd kiezen voor de deur die je op dat moment fijner vindt. Enfin, laten we nu maar gewoon een kijkje in het huis nemen.

Wellness-vleugel

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Met de koude maanden die voor de deur staan, zal het weinig zwemmen worden. Maar hier niet: dit huis heeft een binnenzwembad. Met pilaren en standbeelden lijkt het wel alsof je in het oude Griekenland waant. Ook een waterval kan natuurlijk niet ontbreken. Zie jij jezelf al op een bedje aan de rand van het zwembad chillen?

Je eigen café

Mocht je uitgezwommen zijn, dan kun je even uitrusten aan de bar: deze woning heeft namelijk ook nog een bruin café! De ruimte lijkt zo uit een James Bond film te komen. De bar is compleet van hout en bezaaid met allerlei flessen drank. In de kamer staat ook nog een jukebox die je kunt overnemen. Wat wil een mens nog meer?

Ruimte, ruimte en nog eens ruimte

 

In de rest van de woning kom je ook niets te kort. Er zijn nu twee masterbedrooms. Allebei hebben ze een eigen badkamer. Heb je meer kamers nodig, dan zijn die zo bijgemaakt. In de werkkamer zet je een paar muren neer voor twee extra slaapkamers. Daarnaast is er een berging waar nu niks mee gedaan wordt. Genoeg opties dus.

Tuin

Naast een groot huis, heb je ook nog een enorme lap grond met tuin. Het hele jaar door kun je hier van het weer genieten. In de zomer heb je genoeg ruimte om lekker in de zon te liggen, maar als het kouder wordt, is er ook een knus bijgebouwtje. Hier kun je heerlijk neerploffen en genieten van het uitzicht op de tuin. Benieuwd naar meer? Check dan bovenstaande video of de andere foto’s op Funda.

Lees ook:

De Bunker

Wil je zien: binnenkijken bij dit miljoenenoptrekje in de Bunkertoren

Heb je toevallig nog een miljoentje liggen ergens? Dan hebben wij dé droomwoning voor je gevonden. I...
KEVN, Erik Slijpen, Ying Yi Luo

Binnenkijken bij kunstbroedplaats KEVN: ‘Na twee jaar verbouwen is het eindelijk zover’

Aan Galileistraat 2 wordt al twee jaar druk verbouwd aan de nieuwe locatie van kunstbroedplaats KEVN...
binnenkijken amanda

Binnenkijken in het vintage paleisje van Amanda: ‘Spullen moeten een verhaal hebben’

Marktjes en kringlopen afstruinen, Marktplaats tot in de late uurtjes afzoeken en zelfs tripjes naar...
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.