Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Begrijpen we niet: deze woningen staan al superlang te koop in Eindhoven

Door Chloë van der Smitte 4 juli 2020

Wij vinden het heerlijk om Funda af te struinen en komen regelmatig huizen in Eindhoven tegen die al máánden te koop staan. Snappen we niet. Over welke woningen we het hebben? Kijk maar mee! De meeste huizen staan al minimaal zes maanden op Funda.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Floresstraat 15

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Voor degenen met een flinke spaarpot: voor anderhalf miljoen euro is deze residentiële villa van jou. En daar zit alles wat je daar bij verwacht, inbegrepen. Zo is de woning te vinden aan een rustige weg met een enorme tuin op het zuiden. Naast een handige, dubbele garage voor je wagenpark, kun je ook nog afkoelen in het binnenzwembad. Wat wil je nog meer? Nou, misschien een lagere prijs? Opvallend is dat de verkoper al in prijs is gezakt, zo kostte de woning oorspronkelijk € 1.695.000,-. Wij zeggen: probeer nog wat af te dingen en wie weet is deze luxe villa straks van jou!

Park Forum 161

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Op zoek naar een instapklare bedrijfsruimte én vrijstaande woning? Het kan! Op Park Forum staat dit ‘duo’ te koop voor bijna een miljoen. Ondanks de enorme bedrijfshal, overkapte tuin, fietsenberging en vier verdiepingen aan woonruimte, staan de panden na zes maanden nog steeds te koop. We gokken dat de locatie daar een groot aandeel in heeft: die bevindt zich namelijk onder de rook van Eindhoven Airport…

Backenhagen 5

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Het lijkt erop dat het vrij lastig kan zijn om een villa aan de man te brengen. Ook dit ‘stulpje’ van 164 vierkante meter staat na een half jaar nog steeds te koop. De woning ligt in de wijk Ooievaarsnest en dat is qua ligging ideaal: zo woon je direct aan natuurgebied de Klotputten en ben je zo in het centrum van Eindhoven, Veldhoven en Waalre. Ook de High Tech Campus, ASML, de golfbaan, Tongelreep  en Genneper Parken liggen vrijwel om de hoek. Toch denken we dat het huis nog wel wat liefde nodig heeft en hier en daar een opknapbeurt kan gebruiken. Weet jij hier een modern en huiselijk paleisje van te maken?

Bredalaan 25 -27

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Ook hier is sprake van een combi-deal met een bedrijfsruimte en woonhuis. Op de begane grond vind je een commerciële ruimte waar je bijvoorbeeld je eigen horecazaak in kunt openen. Op de drie bovengelegen verdiepingen vind je twee instapklare appartementen. Het appartement op de eerste verdieping heeft een eigen dakterras. Het tweede appartement is verdeeld over de tweede en derde verdieping. Je kunt het natuurlijk helemaal voor jezelf gebruiken, maar je zou hier ook samen met familie of vrienden kunnen wonen. Het is helemaal aan jou! Zie jij hier wel potentie in? 

Wolvendijk 159

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Aan de Wolvendijk staat dit gerenoveerde en vrijstaande pand te koop, mét zwembad, kantoorruimte en garage. Misschien dat de kitscherige inrichting kopers afschrikt, maar hier zou je wel iets heel leuks van kunnen maken. Het vergt alleen wel wat inbeeldingsvermogen én een spaarpotje natuurlijk.

Lees ook:

Wil je zien: binnenkijken in dit miljoenenpand aan de Kleine Berg dat nu te koop staat!

Heb je toevallig nog een miljoentje liggen ergens? Dan hebben wij dé droomwoning voor je gevonden. A...
Eindhoven Hoogbouw

13 x de goedkoopste woningen in Eindhoven die nu te koop staan op Funda

Op huizenjacht in Eindhoven? Dan moet je er als de kippen bij zijn! Voor degenen met een beperkt bud...

Maden in je kliko? Dit zijn onze beste tips

Wil je ’s morgens even je afval in de kliko gooien, word je begroet door een stuk of vijfhonderd mad...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.