Thuis wil je rust! Bakers zitmeubelen snapt dat

Aangeboden door Bakers Zitmeubelen 16 februari 2019

Sinds 1918 vind je familiebedrijf Bakers Zitmeubelen op de Kruisstraat. Ze zijn na een eeuw nog steeds laagdrempelig, niet opdringerig én ze nemen de tijd voor hun klanten. Die krijgen alle tijd om een keuze te maken, onder het genot van een kop koffie en een stuk taart. Eigenaar Max Bakers: “Mensen moeten met een goed gevoel naar huis gaan en met een stoel, bank of fauteuil waar ze écht blij mee zijn.”

Buitenshuis zijn we allemaal druk met werk, school en sociale verplichtingen. Thuis is je basis en daar vind je je rust. Een passend interieur is vanzelfsprekend bij een prettig thuisgevoel. Bij Bakers begrijpen ze dit helemaal.

Tekst loopt door onder de foto

De Bakers Hond Foto: Bakers Zitmeubelen

Niks is zo fijn dat wanneer je thuis bent, je lekker in die zachte fauteuil kunt wegduiken, of dat je met je boek kunt neerploffen in die heerlijke leren bank. Misschien zit je liever gezellig aan tafel op de zachte kussens van je eetkamerstoel met je geliefde, familie of vrienden? Hoe en waar je ook wilt zitten, hangen of liggen… Bakers nodigt je uit om hun uitgebreide collectie eens vrijblijvend en op je gemak te komen bekijken.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bakers Zitmeubelen. Meer over Bakers Zitmeubelen ontdekken?

Bakers Zitmeubelen woonwinkels

Nu open10:00 - 18:00

Kruisstraat 181, Eindhoven

Bekijk meer:woonwinkels

adv.