9 x huizen in Eindhoven die nét te koop staan

Door Ankie de Turck 13 april 2019

Het is niet altijd even makkelijk om een huis in Eindhoven te kopen. Voor je het weet is de woning die je op het oog had al verkocht. Daarom maakten wij een lijstje met negen huizen die op het moment van schrijven nog maar een paar dagen te koop staan. Misschien staat jouw droomhuis er wel tussen!

Pagina 1 / 9
⟵ swipe swipe ⟶

Wattstraat 1

Dit authentieke herenhuis is in het midden van de jaren ’30 gebouwd en dat is te zien. Al bij de eerste blik op de voorgevel met de fraaie gedraaide kap, de robuuste overstekken, het mooie siermetselwerk en het prachtige balkon aan de zijkant van de woning word je verliefd. Wedden?

Fransebaan 500

Dit grote hoekwoning in de wijk Achtse Barrier is een mooike. Het heeft een ruime woonkamer, een luxe eetkeuken, vier slaapkamers, een dubbele garage met zolder en elektrische roldeuren. Je kunt hier in alle privacy zonnen in de ruime achtertuin.

Genneperweg 50

Foto: Funda

Karakteristieke en charmante tussenwoning in Gestel. De woning heeft drie slaapkamers, een open keuken en een diepe achtertuin op het zuiden. Check ook die veranda aan de achterkant van het huis. Je wandelt vanuit hier zo naar de Genneper Parken en het Franz Leharplein.

Leenderweg 224

Een uitgebouwde en karakteristieke woning met een grote woonkamer met open haard. Wat er verder aanwezig is? Een dichte keuken, bijkeuken, grote kelder, vier slaapkamers, een ruime badkamer, groot dakterras, garage, voortuin met oprit en een diepe achtertuin. Wow! En dat alles in het mooie Stratum, dicht bij het centrum.

Venuslaan 351

Dit appartement heeft vier kamers, ligt op de achtste etage en heeft twee balkons. Dat betekent dus een mooi uitzicht over Woensel. Vet!

Jo Soeslaan 2

Deze moderne vrijstaande villa staat in de chique wijk Acht-Zuid. Het heeft een inpandige garage en een omheinde tuin op het zuiden. In je nakie zonnen? Kan hier dus gewoon.

Evreuxlaan 111

Deze hoekwoning heeft door de uitbouw beneden prima leefruimtes, een luxueuze keuken, praktische bijkeuken, vier slaapkamers, een fijne garage met oprit en een berging. De achtertuin is keurig verzorgd en ligt op het zuiden. Een woning met mogelijkheden!

De Pannelaan 3

Ruime semi-bungalow met inpandige garage, ruime woonkamer, gesloten keuken, drie slaapkamers en badkamer op de begane grond en privacy biedende achtertuin gelegen op het zonnige zuiden. De woning ligt vlak bij het Henri Dunantpark en Winkelcentrum Woensel.

Morsestraat 10

Deze vooroorlogse woning ligt net op het randje van het centrum en is prachtig. Een geblokte tegelvloer, hoge plafonds, een parketvloer en tuin met veel privacy.

Lees ook:

Sofie van Vlerken

Binnenkijken bij: deze 5 Eindhovense woningen mochten we dit jaar al van binnen bewonderen

In onze wekelijkse rubriek ‘Binnenkijken bij’ nemen wij een kijkje in Eindhovense woningen. Deze wee...
Huurwoning Eindhoven

Dit is waarom er zoveel niet-beschikbare Eindhovense huurwoningen op Funda staan

Een beschikbare huurwoning vinden in Eindhoven is niet zo eenvoudig. Er is nu eenmaal meer vraag dan...
Pagina 1 / 9
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.