Check deze vette logeerplekken via Airbnb in Eindhoven

Door Rachèl Sloven 15 mei 2019

Chique logeerplekken via Airbnb zijn echt niet alleen in de Randstad te vinden, want ook in Eindhoven biedt een hoop mensen hun luxe studio of huis aan. Wij gingen op onderzoek uit en vonden een aantal bijzondere Airbnb’s in de Lichtstad voor je. Kun je lekker op vakantie in je eigen stad!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Een vrijstaande studio in hartje centrum

Airbnb Eindhoven
Foto: Airbnb Eindhoven

’t Heiligstokske, zoals deze studio heet, is een vrijstaande, sfeervolle studio in een tuin midden in de stad. Hier heb je superveel privacy. Het Wilhelminaplein met kroegen en eettentjes, is om de hoek. Je kunt hier met twee personen logeren voor €69,- per nacht en er is een babybedje aanwezig.

Superdeluxe appartement met een view

Airbnb Eindhoven
Airbnb Eindhoven

Het voormalige TD gebouw aan de Edenstraat heet nu Cornelis Paradise. We konden het prachtig opgekapte pand al van buiten bewonderen, maar voor €70,- per nacht kun je er nu ook alleen of met zijn tweeën logeren. Je checkt zelf in met een sleuteltje. Heel handig!

Wow! Sfeervolle loft mét tuin. Middenin de stad!

Airbnb Eindhoven
Foto: Airbnb Eindhoven

Hier wil je eigenlijk liever wonen dan logeren. Deze prachtige loft ligt bijna midden in de stad. Alles is supermooi gestyled. Je hebt een privé ingang, mag gebruik maken van de tuin én er is een open haard waar je zelf houtjes voor kunt hakken. Een droomplek voor slechts €64 euro per nacht.

Luxe appartement in de Bergen met butlerservice

Airbnb Eindhoven
Airbnb Eindhoven

Altijd al eens een butler willen hebben? Voor €100,- per nacht komt die droom uit! Dit appartement bevindt zich midden in de Bergen, in het centrum van Eindhoven en de inrichting is verzorgd door Nederlandse ontwerpers. Hoef je geen butler, maar wil je wél graag een ontbijtje en een reservering in een restaurant naar keuze? Regelen ze voor je!

Familiehuis vlakbij het PSV Stadion

Airbnb Eindhoven
Airbnb Eindhoven

En tot slot dit prachtige oude familiehuis op vijfhonderd meter van het PSV stadion. Je kunt hier met acht personen logeren en je betaalt maar €350,- per nacht voor het hele huis! Er zijn vier slaapkamers en verschillende badkamers. Er is een tuin en twee slaapkamers, waarvan één met een groot balkon.

Lees ook:

Airbnb Eindhoven

Doe eens gek, ga eens logeren in een airbnb in Eindhoven

Visite en vis blijven drie dagen fris, zo gaat het gezegde. Daarom: heb je een tante, oma of vriend ...
Huurwoning Eindhoven

Dit is waarom er zoveel niet-beschikbare Eindhovense huurwoningen op Funda staan

Een beschikbare huurwoning vinden in Eindhoven is niet zo eenvoudig. Er is nu eenmaal meer vraag dan...
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.