5 x wonen in de Eindhovense binnenstad

Door Ankie de Turck 19 januari 2019

Eindhoven bruist, dat weten we inmiddels. In het centrum gebeurt zo ontzettend veel dat we het bijna niet bij kunnen houden. Nieuwe restaurants en cafés, hoge woontorens, toffe evenementen, leuke winkels vol kleding, woonspullen of hippe brillen… Nou ja, we kunnen wel even doorgaan. Wil jij met je neus bovenop al die nieuwe ontwikkelingen zitten en na het stappen zo naar huis kunnen kruipen? Dan zijn deze woningen geknipt voor jou.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Begijnenhof 3b

Wonen in ‘De Blauwe Engel’: die naam alleen al is mooi. Je woont hier prachtig, met uitzicht op het Catharinaplein en de Rechtestraat. Spontaan zin in een broodje rookworst? De Hema ligt op een metertje of, mwah, honderd? Je fiets stal je veilig in de fietsenstalling in de kelder.

Emmasingel 31 77

Een 3-kamer appartement, midden in het centrum! Je woont hier op de 7e verdieping van De Admirant. Je kunt je wel voorstellen wat voor uitzicht dat oplevert. Je kunt je auto kwijt in de afgesloten parkeerkelder en na een dag werken kun je even bijkomen in het luxe ligbad.

’t College 10-12

Whoop! Een heel luxe stadsvilla met drie woonlagen én een grote bedrijfsruimte met eigen ingang op de begane grond. De plafonds en de ramen zijn hoog, wat zorgt voor een mooie lichtinval. Op het balkon kun je lekker loungen met de torens van de Catharinakerk op de achtergrond.

Molenveld 2

Foto: Funda

Lekker luxe! Een leefkeuken, drie grote slaapkamers, twee(!) badkamers, een dakterras én een patio en een eigen garage. Kan dat in de binnenstad? Jazeker.

Stratumsedijk 18 V

Een appartement met allure op de vierde verdieping. Vanaf het terras heb je uiteraard een geweldig uitzicht. De keuken is hartstikke chic met een natuurstenen blad en allerlei inbouwapparatuur. Lekker wonen hoor!

Lees ook:

Landgoed De Wielewaal

Binnenkijken bij: Landgoed De Wielewaal

Nog ergens een paar miljoen euro liggen én op zoek naar een nieuw onderkomen? Misschien is Landgoed ...
huis te koop

Zoveel stegen de huizenprijzen afgelopen jaar in onze regio

Het gaat iets minder hard dan voorgaande jaren, maar de huizenprijzen stijgen nog steeds. Makelaarsv...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.