Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x nieuwste woningen in Eindhoven die nét te koop staan op Funda

Door Chloë van der Smitte 18 januari 2020

Ben je op huizenjacht in Eindhoven, maar weet je niet waar je moet beginnen? Stop met scrollen op Funda, wij hebben zeven nieuwste woningen die net te koop staan voor je verzameld. Zit jouw droomhuis er tussen? Wacht dan niet te lang: voor je het weet wordt-ie voor je neus weggekaapt!

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Lijmbeekstraat 186

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Knus, maar wel met alles erop en eraan: beter kunnen we deze woning aan de Lijmbeekstraat niet omschrijven. Waarom knus? Nou, je hebt hier een open haard, een ligbad en een superchille tuin. Need we say more? Misschien de locatie: je woont hier precies tussen Strijp-S en het stadscentrum in, met op loopafstand de Kruisstraat en Woenselse markt. Perfect, toch?

Oudaen 33

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Zoek je naar een ruime gezinswoning? Dan is dit instapklare huis aan de Oudaen misschien wel een aanrader. Met vier slaapkamers en een grote tuin is er genoeg ruimte om je kinderen te laten opgroeien. De zolder wordt op dit moment als opslagruimte gebruikt, maar we zien hier zeker potentie voor een loungehoek met een voetbaltafel of thuisbioscoop. Of misschien wel een kantoor aan huis? Bedenk jij het maar!

Grebbeberglaan 40

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Zit je als gezin iets ruimer in budget? Dan kun je hier je hart ophalen. Naast de vier slaapkamers heb je ook een serre en megatuin met veel privacy tot je beschikking. Hier is meer dan genoeg leefruimte aanwezig: maar liefst 162 m². Oké, het behang is wel aan vervanging toe, maar dat valt te overzien, toch?

Opera 145

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Waan je in het buitenland in deze woning middenin Blixembosch. Huh? Ja echt: je woont hier precies op de grens van de Amerikaanse en Italiaanse wijk. Ook deze woning is het meest geschikt voor een gezin met (veel) kinderen: hier heb je maar liefst vijf slaapkamers. Enne, de speeltuin? Die staat gewoon in je achtertuin. Handig!

Lichttoren 228

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Is het penthouse in de Lichttoren iets te hoog gegrepen? Misschien is dit dan een iets meer betaalbare optie. Woon je alsnog in een monumentaal pand, maar dan in een moderne en luxe loft van 52 m². Een tikkeltje klein, maar daar staat wel tegenover dat je in het stadshart van Eindhoven woont met alle fijne winkels en restaurants binnen handbereik. Chill!

Lees ook:

kleinste huis te koop

Binnenkijken in het allerkleinste én goedkoopste huis dat nu te koop staat in Eindhoven

Waar we vorige week nog een kijkje namen in het allerduurste huis dat nu in Eindhoven te koop staat,...
lichttoren duurste huis

Binnenkijken in het duurste huis van Eindhoven dat nu te koop staat

Of je nu wel of niet in de hoofdprijzen bent gevallen tijdens de oudejaarstrekking, in een miljoenen...
Piazza Eindhoven

Toen in Eindhoven: genieten van oude foto’s van het Piazzaplein

Dit bekende winkelcentrum heet al een tijdje gewoon Piazza Center. Hier kun je - onder de overkappin...
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.