Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

11 x de tofste nieuwbouw in Eindhoven waar je binnenkort kunt wonen!

Door Marie Frenay 18 september 2019

Ben jij op zoek naar een huis en wil je het nieuwste van het allernieuwste? Zet je dan maar schrap, Eindhoven barst van de nieuwbouwprojecten! Sommige huizen worden nog gebouwd, andere worden binnenkort opgeleverd, hoe dan ook: nieuwer en moderner kun je het niet krijgen. Wie weet zit er iets tussen voor jou? 

Pagina 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

Project Strijp-S West

Funda

Niet alleen de industriële gebouwen op Strijp-S zijn gebruikt ter inspiratie voor dit nieuwbouwproject, maar ook de beroemde Torre Velasca uit Milaan! De appartementen verschillen allemaal van grootte. Zo zijn er driekamerappartementen of, ook leuk: een dubbellaags penthouse mét dakterras. Prijzen starten vanaf  €301.875,-.

Eindhoven Bilderdijkliving

Funda

Bilderdijkliving ligt in het centrum van Eindhoven, naast het Van Abbemuseum. De perfecte locatie om te wonen! Het gebouw en ditto interieur ziet er modern en tijdloos uit. Alle appartementen hebben balkons waardoor jij kunt genieten van het levendige uitzicht. Je moet wel een goedgevulde portemonnee hebben: prijzen starten vanaf €599.500,-. 

Hoog Stratum

Funda

Het voormalig Dommel- of Sportfondsenbad, en later het Centrum voor de Kunsten Eindhoven (CKE), is herbouwd. Midden in het centrum van Eindhoven woon je straks op loopafstand van het Anne Frankplantsoen, winkels, bioscopen, horeca, een stadspark, scholen en nog veel meer. Ook hier moet je je een flinke duit in het zakje doen: prijzen gaan vanaf €559.501,-.

Eindhoven Strijp-R

Funda

Bij dit project op Strijp-R wordt nieuwbouw gecombineerd met oude industriële panden. De locatie is een unieke. De woningen liggen aan de buitenkant van de stad waardoor je rustig woont, maar met de fiets zit je zo weer tussen het rumoer van de stad. Prijzen beginnen vanaf €479.500,-.

Bunkertoren Eindhoven

Funda

Je waant je bijna in New York, zo hoog en modern is deze wolkenkrabber: hij telt wel 32 verdiepingen! Handig voor als je even niet meer weet waar je woont, dan hoef je alleen maar te zoeken naar het hoogste gebouw in Eindhoven en je bent zo weer thuis! Je moet alleen geen hoogtevrees hebben… Prijzen beginnen vanaf €359.500,-.

Strijp-S Next

Funda

Wonen in een van de meest lichtgevende gebouwen in de lichtstad: superleuk! De appartementen zijn ruim en hebben grote ramen, daarnaast heb je uitzicht op een van de meest bruisende wijken in Eindhoven. Prijzen beginnen hier vanaf €357.000,-.

Kruidenbuurt

Funda

Een gezellige wijk op tien minuten afstand van het bos en tien minuten van de stad, ideaal. Met deze woningen combineer je het leven in de stad met het leven in de natuur. De woningen zijn mooi en groot. Dat betekent lekker veel ruimte om alles tot in de puntjes in te richten! Prijzen beginnen vanaf  €347.500,-.

Vredeoord

Funda

In de zomer geniet je van het zonnetje in de groene wijk en als de winter aanbreekt trek jij je terug in je grote woonkamer. Oh, trouwens: de woonkamer is niet alleen groot, hij heeft ook nog eens een vloerverwarming: nooit meer koude voeten! Prijzen beginnen vanaf €345.000,-.

Berckelbosch Strauss

Funda

De huizen in de wijk Berckelbosch Strauss zijn ruime tussenwoningen. Hoge ramen, vijf riante kamers en een grote woonkamer: dit huis heeft het allemaal. Ook leuk: deze woningen hebben een typische jarendertig-look. Prijzen beginnen vanaf €325.000,-.

Berckelbosch Bach

Funda

Iets verderop vind je de woningen van Berkelbosch Bach, deze lijken op arbeidershuizen maar dan luxe. Alleen toen hadden ze nog geen vloerverwarming of een eigen parkeerplek, laat staan tijd om in de tuin te zonnen. Iets wat jij straks wel allemaal hebt op deze plek! Prijzen beginnen vanaf €322.950,-.

Berckelbosch Chopin

Funda

Zoveel ruimte heb je nog nooit gehad in een stad. De straten zijn breed, je tuin is groot en je huis is gigantisch voor stadse normen. Deze woningen lijken op een herenhuis uit de jaren dertig. En je geniet van extra privacy door de vele bomen en groen rondom het huis. Prijzen beginnen vanaf €520.500,-.

Lees ook:

First XL

Yes! We kunnen superveel goedkope spullen gaan scoren!

We kunnen ons karretje gaan volladen bij FirstXL in winkelcentrum WoensXL. Daar hebben ze echt álles...

Wow, handig: nooit meer in de rij op het station voor je snack of maaltijd!

Soms zijn er van die ideeën dat je denkt: 'geniaal, hoezo hebben ze dit niet eerder gedaan?' Nou, di...

Singles opgelet! Deze boeren uit Boer Zoekt Vrouw wonen maximaal een uurtje van Eindhoven af

Hee vrijgezelle vrouwen uit Eindhoven! Lijkt daten met een boer je wel wat? Dan zat jij laatst vást ...
Pagina 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuwbouw Wonen

adv.