Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Patricia van Siebel Juweliers: ‘Laatst heeft iemand in de winkel een huwelijksaanzoek gedaan’

Aangeboden door Siebel Juweliers 12 december 2019

Siebel Juweliers werd in 1912 opgericht en heeft inmiddels 44 vestigingen in heel Nederland. In Eindhoven vind je Siebel op de Markt. Wat het geheim is van deze juwelier? Ze hebben voor ieder budget een passend sieraad én ze hebben een hele uitgebreide eigen collectie. Dat maakt dat Siebel voor iedereen toegankelijk is.

Siebel Juweliers was van oudsher een juwelier in uitsluitend het hogere segment, maar dat is niet langer het geval. Deze juwelier verkoopt tegenwoordig prachtige sieraden voor zowel de kleine als de grotere portemonnee. Denk bijvoorbeeld aan de populaire sieraden van Buddha to Buddha, Ti Sento of hun eigen collectie gouden, zilveren en diamanten sieraden. Of je nu van klassiek houdt of van trendy: er is voor ieder wat wils.

Persoonlijke aandacht

“Wij werken met een geweldig team”, legt Patricia Hendrix, storemanager van Siebel Eindhoven uit. “Iedereen is enorm gedreven en enthousiast en heeft altijd veel aandacht voor de klant. Of je nu een sieraad van €30,- of €3.000,- koopt: iedereen is even belangrijk. We kunnen ons goed inleven in de wensen van een ander. Dat is natuurlijk heel belangrijk als juwelier.”

Tekst loopt door onder de foto

Siebel Juweliers Eindhoven
Patricia aan het werk Foto: indebuurt

Meer dan service tot aan de deur

Het team van Siebel kan je goed adviseren bij het maken van de juiste keuze. Patricia: “Het kan soms best lastig zijn om tussen al die verschillende sieraden juist datgene uit te kiezen dat perfect bij jou past. Daar helpen wij graag bij en we bieden daarnaast meer dan service tot aan de deur. Als een ring bijvoorbeeld  tóch niet past, dan doen wij er alles aan om hem weer op maat te maken.”

Net een stapje verder

Onze servicegerichtheid gaat ver. Laatst heeft hier iemand een huwelijksaanzoek gedaan. Wij hebben de ringen gemaakt en bloemen geregeld. Heel bijzonder was dat! Klanten waarderen het dat wij net dat stapje verder gaan. Ze komen wel eens bonbons brengen en laatst kregen we zelfs een prachtige bos bloemen.”

Tweede trouwring helemaal gratis!

Heb je een bepaald ontwerp voor een ring voor ogen, maar zie je dat niet terug in het assortiment van Siebel? Heel handig, want je kunt je trouwring precies zo laten ontwerpen als jij dat wilt. Met de speciale trouwring-configurator kun je thuis op de bank alvast kijken wat je leuk vindt. Leuk extraatje: bij Siebel Juweliers krijg je nu je tweede trouwring gratis!

Tekst loopt door onder de foto

Siebel Juweliers Eindhoven
Siebel Juweliers Eindhoven Foto: indebuurt

Kom langs in de winkel

Dus ben jij op zoek naar een bijzonder cadeau voor jezelf of voor een ander, kom gewoon eens langs bij Siebel Juweliers. Het enthousiaste team staat voor je klaar om een passend sieraad voor je te vinden. Hun slogan is namelijk niet voor niks: Personal Touch for Personal Moments! Uiteraard is het ook mogelijk om je aankopen in de webshop te doen en neem een kijkje in de kerstbrochure voor mooie aanbiedingen.

Hieronder twee bijzondere cadeautips van Siebel voor de feestdagen:

Trendy Chique en Silver by Siebel Foto: indebuurt
Links: Initials by Siebel, rechts de Zwitserse horloges van Raymond Weil

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Siebel Juweliers. Meer over Siebel Juweliers ontdekken?

Siebel Juweliers juweliers

Gesloten10:00 - 17:30

Markt 37, Eindhoven

Bekijk meer:juweliers

adv.