Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Natuurlijke voeding: voor ons heel normaal. Maar je viervoeter dan?

Aangeboden door Het Dierenwarenhuis 2 oktober 2018

Gezond eten is voor ons mensen al een hele tijd een hype. Zo natuurlijk mogelijk, zonder rare en ongezonde toevoegingen. Het is inmiddels vanzelfsprekend dat we daar op letten. Maar je vierpotige vriend dan? Voor hen is dat toch net zo belangrijk?

Ok, dat is eigenlijk wel een goeie. Maar hoe, waar, wat? We gingen het eens vragen bij Het Dierenwarenhuis aan de Leenderweg. Zoals de naam al doet vermoeden is dit niet gewoon een dierenwinkel, maar een enorme zaak waar je alles kunt vinden om je beestje te verwennen. Van kussens en huisjes tot speeltjes en natuurlijke voeding. En laat dat laatste nou net hun specialisatie zijn.

Voorkomen is altijd beter dan genezen

Stel: je lobbes is de laatste tijd wat onrustig of Minous heeft ineens last van huiduitslag. Jij als baasje hebt dit natuurlijk meteen in de smiezen omdat je je viervoeter het beste kent. De basis van deze klachten kán in de voeding zitten. Natuurlijke voeding zonder toevoegingen zou al een verschil kunnen maken. Het kan nooit kwaad om het eens te proberen, want ook zonder klachten is het raadzaam om dit voor te schotelen. Het is gezonder en voorkomen is altijd beter dan genezen.

Ruim honderd jaar ervaring

Het familiebedrijf richt zich al ruim honderd jaar op deze tak van, ehm, voeding. We kunnen ons voorstellen dat je in eerste instantie geen idee hebt waar je moet kijken en welk soort voer het beste is voor je beestje. Hiervoor kun je terecht bij vraagbaak Katja. De eigenaresse kan je prima adviseren over welk voer het beste bij jouw dier en zijn/haar klachten past. Niet alleen voor honden en katten, maar ook voor knaagdieren, konijnen en zelfs kippen. Handig is dat die enorme zakken gratis worden bezorgd in de regio, dat scheelt weer een mogelijke spit.

Huisjes en kussens

Katja is ook trots op de uitgebreide collectie andere dierenbenodigdheden. Katja: “We zorgen er ook voor dat de collectie regelmatig wisselt, want ja, ook op dit gebied zie je trends ontstaan. Tegenwoordig kun je het verblijf van je huisdier helemaal afstemmen op je interieur.”

Nu 10% korting op álle aankopen!

Omdat het bijna dierendag is heeft de winkel een leuke actie bedacht: tot en met 4 oktober ontvang je 10% korting op alle aankopen! Dat is dé uitgelezen kans om natuurlijke voeding te proberen.


Meer over Het Dierenwarenhuis ontdekken?

Het Dierenwarenhuis dierenwinkels

Gesloten13:00 - 18:00

Leenderweg 47, Eindhoven

Bekijk meer:dierenwinkels

adv.