Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Maak een escaperoom van je huiskamer!

Aangeboden door Jolie Spellen 6 april 2019

Nee, je hoeft niemand op te sluiten in je toilet, badkamer of kelderkast. Bij Jolie Spellen hebben ze nu hele leuke escaperoom-spellen voor thuis die je gewoon met kaarten en een boek kunt spelen. Het principe is hetzelfde: je probeert met je medespelers uit een bepaalde locatie te ontsnappen. Daarvoor zoek je naar aanwijzingen en je moet verschillende raadsels oplossen, om steeds dichter bij de uitgang te komen.

Bij Jolie Spellen kun je nu heel veel verschillende versies van het spel EXIT en de Pocket Escape Room game vinden. De raadsels zijn allemaal anders; van woordpuzzels tot creatief knippen en plakken. Ondertussen loopt de tijd door. Deze spellen kun je maar één keer spelen, omdat het puzzels en raadsels zijn. Wanneer je ze oplost… ja, dan zijn ze opgelost.

Net zo spannend als in het echt

EXIT is een spel, dat net als de ‘echte’ escaperoom garant staat voor zenuwslopende spanning. Je moet voortdurend met z’n allen zoeken, nadenken en overleggen. Het gevoel dat je krijgt als een oplossing goed blijkt te zijn, is dus net zo spannend  als wanneer je écht opgesloten zit. Dit spel is bedoeld voor iedereen die zijn hersenen graag laat kraken en gek is op puzzelen. De verschillende moeilijkheidsgradaties zorgen ervoor dat je op een laag of hoog niveau kunt instappen. Er zijn negen verschillende varianten verkrijgbaar en Jolie Spellen heeft die allemaal.

Tekst loopt door onder de foto

Jolie Spellen
Foto: Jolie Spellen

Raadsels

Ook leuk is het Escaperoom pocketspel. Daar zijn vier varianten van. Met dit kaartspel moet je een belangrijke missie volbrengen. Het enige dat je hebt is een stapel van zestig kaarten met raadsels en voorwerpen. Lukt het je om met je teamgenoten op tijd alle opdrachten uit te voeren? Voor dit spel moet je goed samenwerken en helder van geest zijn. De bedoeling van alle escaperoom spellen is om zo min mogelijk strafpunten te halen. De speeltijd is meestal een uur, maar je kunt natuurlijk ook gewoon alle tijd nemen die je nodig hebt om de raadsels en puzzels zo slim en goed mogelijk op te lossen!


Meer over Jolie Spellen ontdekken?

Jolie Spellen speciaalzaken

Gesloten10:00 - 18:00

Lardinoisstraat 18, Eindhoven

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.