Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kom maar langs met je hond.. en je kapotte (bak)fiets!

Aangeboden door Onze partners 3 februari 2019

Wat is de overeenkomst tussen een bakfiets en een zak kattenvoer? Of tussen een wiel met een slag erin en een hondenriem? Niet veel zou je zeggen, toch kun je op één adres voor ál deze zaken terecht. Het Dierenwarenhuis en 040 FietsService zitten namelijk in hetzelfde pand. Kun je een leuk mandje voor je trouwe viervoeter uitzoeken, terwijl je ketting wordt gesmeerd. Handig!

Een dierenwinkel en een fietsservice. Het lijkt op het eerste gezicht geen logische combinatie. Toch heeft 60% van de Nederlanders een huisdier en bezit 100% een fiets. Daar heb je het al: best slim bedacht dus! Sinds twee jaar is 040 FietsService een shop-in-shop binnen Het Dierenwarenhuis.

Tekst loopt door onder de foto

Het Dierenwarenhuis
Het Dierenwarenhuis Foto: indebuurt

Familiebedrijf

Het Dierenwarenhuis is een familiebedrijf dat meer dan honderd jaar teruggaat. Over- overgrootvader Lammers had een molen in Someren. Daar is later een winkel bijgekomen en gaandeweg is de familie zich gaan specialiseren in natuurlijke diervoeding voor hond en kat. De winkel aan de Leenderweg in Eindhoven bestaat ruim 16 jaar en wordt gerund door Katja.

Tekst loopt door onder de foto

Het Dierenwarenhuis
Het Dierenwarenhuis Foto: indebuurt

Same day service

040 FietsService is het bedrijf van Katja’s man Marcel Verwinp en bestaat sinds 2014. Bij hem kun je zonder afspraak terecht voor vakkundige reparaties aan fiets of bakfiets met, als het even kan, same day service. Met bijna 15 jaar ervaring in verkoop en onderhoud van bakfietsen, is Marcel ongetwijfeld dé bakfietspecialist in de regio. Daarbij heeft hij voor bakfietsen een haal- en brengservice binnen de hele 040-regio.

Tekst loopt door onder de foto

Het Dierenwarenhuis
040 FietsService Foto: indebuurt

Hondenvoer en bakfietsen bijten elkaar niet

Deze wonderlijke combinatie bestaat nu twee jaar en met succes: klanten van de dierenwinkel zijn soms klant van de fietswinkel en andersom. “Zo nu en dan fronst een enkele klant bij binnenkomst even de wenkbrauwen, maar je moet als ondernemer creatief zijn als je persoonlijk klantcontact belangrijk vindt  en je een goede service wilt bieden”, legt Marcel uit.

Hondenvoer en bakfietsen bijten elkaar niet, blijkt wel, dus loop gerust binnen met je hongerige hond en dat slag in je wiel. Thuisbezorgen doen ze na 18.00 uur. Gratis!

Tekst loopt door onder de foto

Het Dierenwarenhuis
Het Dierenwarenhuis Foto: indebuurt

Ook een shop-in-shop beginnen?

Heb je misschien ook interesse in een shop-in-shop binnen deze winkel? Laat het Marcel gerust weten. Ze zijn altijd in voor meer service per vierkante meter!

Hieronder een stukje familiehistorie van de familie Lammers:

 http://www.hetdierenwarenhuis.nl/over-ons/een-stukske-familiehistorie/


Meer over Het Dierenwarenhuis ontdekken?

Het Dierenwarenhuis dierenwinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Leenderweg 47, Eindhoven

Bekijk meer:dierenwinkels

Meer over 040FietsService ontdekken?

040FietsService fietsenmakers

Gesloten10:00 - 18:00

Leenderweg 47, Eindhoven

Bekijk meer:fietsenmakers

adv.