Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Je leest het goed: Slagerij Danny Megens geeft gratis grillpakketten weg

Aangeboden door Keurslager Danny Megens 16 april 2020

Voor de winkel aan de Woenselse Markt staat een grilloven waarin goudgele boutjes en hele kippen ronddraaien en binnen liggen gegrilde haantjes, billen, hammen en spareribs te wachten op hongerige klanten. Slagerij Danny Megens staat niet voor niks bekend als dé grillspecialist. Wil jij die lekkere gegrilde vleesgerechten op jouw barbecue, grillplaat, in je oven of magnetron dit weekend, maar wil je liever de deur niet uit? Goed nieuws: Danny komt ze gratis bij je thuisbezorgen én hij heeft een verrassing!

Alle grillspecialiteiten bij Keurslager Danny Megens worden volgens eigen recept gemaakt en gegrild in eigen oven. “We verkopen producten die je nergens anders kunt krijgen”, zegt Danny trots. “We hebben een naam opgebouwd. Alles moeten hier altijd perfect de deur uit gaan. Op zaterdag komen onze klanten hier hun grillerij halen tijdens hun rondje over de markt. Omdat die markt nu behoorlijk kleiner is geworden én veel mensen liever de deur niet uit gaan, komen we het met liefde en plezier gratis thuisbezorgen.”

Tekst loopt door onder de Facebookpost

Danny Megens
De grillerij Foto: indebuurt

Gratis bezorging

“We bezorgen alle bestellingen in en om Eindhoven gratis”, gaat Danny verder. “We hebben speciaal hele lekkere grillpakketten samengesteld. Daarin zitten onder andere verschillende soorten gegrilde hammetjes, ribben en kippenbouten. Allemaal heerlijk gekruid en helemaal gaar. Je hoeft ze alleen nog maar op te warmen.”

Meerdere dagen

De standaard grillpakketten kosten €49,95. Danny: “Daar kun je met een heel gezin meerdere dagen van eten. Ze zijn ook naar keuze samen te stellen. De inhoud en de prijs is dan in overleg met ons.”

Tekst loopt door onder de foto

Danny Megens
Foto: Danny Megens

Invriezen

“Omdat men nu niet met grote groepen vrienden, maar alleen met hun gezin of partner samen eet, hebben we alles per twee verpakt”, zegt Danny. “Alles wordt vers bereid bij ons, dus wanneer je wilt kun je een gedeelte van het pakket prima invriezen. Onze producten worden geleverd in opwarmzakken voor de magnetron en daarnaast hebben we advies bijgesloten voor opwarmen in de oven.”

Tekst loopt door onder de Facebookpost

De gelukkige winnaar van het gratis grillpakket van deze week; Mark en Angelique v. Uden uit Lieshout 🎉 helaas niet…

Posted by Keurslager Danny Megens on Saturday, 4 April 2020

Tiende besteller

Om iedereen nu een extra hart onder de riem te steken, heeft Danny iets hele leuks bedacht: “Elke tiende persoon die een grillpakket bestelt bij ons, krijgt dit pakket he-le-maal gratis! Tof toch? En ben je de gelukkige winnaar, dan maken we bij de bezorging een fotootje als je dat wilt en we zetten je op onze Facebookpagina.

Wil jij kans maken op zo’n gratis grillpakket? Bestel er dan een. Hier zie je de aanbieding. Je kunt ze bellen op 040-2430716 of mail naar:

Lees ook:

Danny Megens

Slager Danny Megens wil zich onderscheiden: ‘Karbonades heeft iedereen al in de vitrine liggen’

Als Danny Megens (46) op zijn achttiende geen schouderblessure had gekregen, was hij nu sportdocent ...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Keurslager Danny Megens. Meer over Keurslager Danny Megens ontdekken?

Keurslager Danny Megens

slagers

Gesloten09:00 - 19:00

Woenselse Markt 15, Eindhoven

Bekijk meer:slagers

adv.