Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Gestelse Bazar geeft gratis cadeautje weg!

Aangeboden door De Gestelse Bazar 23 november 2018

Speelgoedwinkel de Gestelse Bazar is 90 jaar geworden. Een leeftijd waar je Ú tegen zegt. Dat moet gevierd worden. In plaats van cadeautjes te kríjgen, geeft deze jarige speelgoedwinkel cadeautjes wég. Snel gaan kijken dus. Dit wil je hebben!

Ook al ben je géén kind, Je hebberigheid komt spontaan tevoorschijn wanneer je de winkel aan de Hoogstraat binnenloopt. De Gestelse Bazar is megagroot en ze hebben van alles lekker veel. Kinderspeelgoed uiteraard, maar ook voor de gróte kinderen onder ons is het goed toeven. Het is de hemel voor verzamelaars van Schleich. Ze hebben vitrines vol! Ook verkopen ze superveel bijzondere spellen en er zijn zóveel puzzels, die krijg je in je hele leven niet gelegd. De Gestelse Bazar verkoopt meer dan 20.000 producten, ook online, dus je bent niet snel uitgekeken.

(Tekst loopt door onder de foto)

De Gestelse Bazar
Foto: Indebuurt

Met zijn allen rond de tafel

Maar nu het cadeau! De tijd van gezelschapsspellen is weer aangebroken. Donker? Koud? Geeft niks. Gaan we gezellig binnenspelen toch? Komt goed uit, want wanneer je voor 25 euro aan spellen koopt bij de Gestelse Bazar, krijg je tot 31 december van dit jaar GRATIS het bordspel Atlantic Triangle cadeau, ter waarde van €24,95. Zolang de voorraad strekt!

De Gestelse Bazar
Atlantic Triangle Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt
Foto: indebuurt

Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Gestelse Bazar. Meer over De Gestelse Bazar ontdekken?

De Gestelse Bazar speelgoedwinkels

Gesloten09:00 - 18:00

Hoogstraat 198, Eindhoven

Bekijk meer:speelgoedwinkels

adv.