Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

In deze winkel slaag jij gegarandeerd en jouw moeder ook!

Aangeboden door Best business suits, casuals & goods 26 mei 2019

Ben al eens bij Caviar Fashion op de Tongelresestraat of Woensel XL geweest? Moet je doen! De locaties zijn top, omdat je voor de deur kunt parkeren én ze verkopen er bijzondere collecties van bekende merken. Hadden we al gezegd dat je ook een heerlijke kop koffie met iets lekkers krijgt als je er gaat winkelen? Bij deze!

Voor je totale outfit, kun je hier terecht. Caviar heeft een brede collectie damesmode waaronder vrijetijdsmode, jurkjes, dameskostuums én de mooiste accessoires. Tasjes, riemen en sieraden. You name it! Met merken als Vila, Morgan de Toi, Zoso, K-Design en het Italiaanse merk Rinascimento, vind je hier kleding die je haast nergens anders in Eindhoven zult tegenkomen.

Betaalbaar

Niet alleen de merken zijn exclusief, ook de winkel zelf oogt chique. Dat wil niet zeggen dat het er duur is. In tegendeel: bij Caviar is alles juist erg betaalbaar. En het mooie is: iedereen tussen de twintig en de tachtig jaar loopt hier met een glimlach en een volle tas naar buiten. Ook je moeder en je oma dus! Caviar is een waar Walhalla voor de moderne vrouw die jong ís of die er graag jong uit wil zien. Bovendien hebben ze maten van XS, tot en met XXL. Een paar onsjes meer of minder maakt hier dus echt niks uit.

Tekst loopt door onder de foto

Caviar Eindhoven
Cavia Fashion Foto: indebuurt

Ideaal voor elke gelegenheid

De kleding bij Caviar Fashion is modern, jong en chique. Je loopt hier dus stijlvol, maar zonder overdadige glitter en glamour de deur uit. Ideaal voor feestjes en fancy etentjes, maar je kunt er ook heel goed mee naar je werk, of thuis op de bank in voor de buis gaan liggen.

Spaarsysteem

Bij Caviar is winkelen meer dan kleren kopen: het is er gezellig én je wordt tijdens het koffieleuten voorzien van professioneel advies. Kom je er vaker, of ben je dat na vandaag zeker van plan, dan kun je meedoen met het Caviar-spaarsysteem. Via de vaste klanten-app kun je sparen voor korting en je wordt op de hoogte gehouden van acties en evenementen.

Caviar Fashion
Caviar Fashion Foto: indebuurt
Caviar Fashion Foto: indebuurt
Caviar Fashion Foto: indebuurt

Meer over Caviar Fashion ontdekken?

Caviar Fashion kledingwinkels

Vandaag gesloten

Tongelresestraat 284, Eindhoven

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.