Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Echt iets voor jou: WoensXL zoekt een vlogger

Aangeboden door Shopping Mall WoensXL Eindhoven 7 september 2020

Dit is leuk. Shopping Mall WoensXL is op zoek naar een vlogger. Ben jij gek op Eindhoven, op winkelen én handig met de camera? Dan zoekt WoensXL jou! Als WoensXL-vlogger ga je erop uit om verslag te doen van alle activiteiten in het winkelcentrum én je gaat in gesprek met winkeliers en bezoekers. Leuk, leuk!

Leef je uit, doe een dansje, houd een leuk interview en monteer de boel aan elkaar. Het is een wedstrijd, dus des te meer reden om er iets extra vets van te maken. Uit de inzendingen wordt een winnaar gekozen. (Het is mogelijk dat er meerdere video’s worden gekozen) Die krijgen een cadeaucheque van WoensXL ter waarde van €50,- Hun video wordt gedeeld op de socialmedia-kanalen van WoensXL. Bovendien krijgt de winnaar (of de winnaars) een uitnodiging voor een gesprek waaruit uiteindelijk één winnaar wordt gekozen om vlogger voor WoensXL te worden.

Tekst loopt door onder de foto

WoensXL
Foto: WoensXL

Stuur ‘m in!

Denk jij nu: dit ben ik? Mail dan jouw zelfgemonteerde videoclip van minimaal dertig en maximaal zestig seconden voor 30 september via WeTransfer hierheen. Vergeet niet je naam en telefoonnummer te vermelden. Oh ja, eventuele duidelijk zichtbare personen in de video naast jezelf moeten wel schriftelijk toestemming geven voor publicatie van de videoclip. Zet ‘m op!

In de video hieronder wordt alles nog eens haarfijn uitgelegd:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Shopping Mall WoensXL Eindhoven. Meer over Shopping Mall WoensXL Eindhoven ontdekken?

Shopping Mall WoensXL Eindhoven winkelcentra

Gesloten09:00 - 17:00

Winkelcentrum Woensel, Eindhoven

Bekijk meer:winkelcentra

Lees ook:

Shopping Mall WoensXL Eindhoven

WoensXL heet voortaan Shopping Mall WoensXL Eindhoven en er is meer nieuws

Misschien was het je al opgevallen: winkelcentrum WoensXL heeft niet alleen een nieuwe look-and-feel...

adv.