Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoe gaat het nu met erotisch warenhuis Miranda? We gingen even binnenkijken

Aangeboden door Miranda 14 augustus 2018

Een paar maanden geleden werd erotisch warenhuis Miranda geopend in het Eindhovense en dat was groot nieuws. Zelfs landelijk werd het opgepikt. Nu de storm is gaan liggen zijn we toch benieuwd hoe het nu gaat, dus gingen we even op de koffie.

Het is het grootste erotisch warenhuis van Brabant en dat werd breed uitgemeten in de pers. “Maar nog steeds weten heel veel Eindhovenaren niet van het bestaan van de winkel”, vertelt bedrijfsleider Peggy. “En daar willen we verandering in brengen.”

Op je gemakje rondstruinen

Miranda is een grote, lichte winkel waar je op je gemakje rond kunt struinen. “Sommige klanten zijn hier wel een uur binnen”, zegt Peggy. “Dat is ook waar de winkel zich mee onderscheid van andere soortgelijke zaken.” De drempel om binnen te banjeren is erg laag. Het is ook echt gewoon een, tja, warenhuis. Geen schimmig gebeuren. De verkoopmedewerkers zijn niet opdringerig en erg professioneel. Ze geven je met alle liefde advies, maar wil je liever op eigen houtje shoppen, dan kan dat ook.

Vaste klant van in de tachtig

Maar hoe gaat het nu dan? “Ontzettend goed”, zegt Peggy. “We hebben veel tevreden klanten uit heel het land die terugkomen. Je hoeft je er toch ook niet voor te schamen?” We zijn stiekem ook heel benieuwd wie en wat er zoal op bezoek komt. “Och, wie niet. We hebben onlangs een groepje bejaarden over de vloer gehad die gewoon razend nieuwsgierig waren. Kwamen ze hier aan in een bus, haha. Ze waren helemaal verbaasd over hoe ‘normaal’ de winkel eigenlijk is. We hebben ook een vaste klant van in de tachtig die regelmatig binnenloopt om haar waar te vervangen. Gaaf toch?”, glundert Peggy.

Workshops

De workshops zijn ook heel populair voor vrijgezellenfeestjes en vriendinnenuitjes. Kun je bakken, zeepjes maken en objecten versieren (raad zelf maar wat). “En een lol dat iedereen heeft! Hartstikke leuk om te zien”, zegt Peggy. De workshops zitten voorlopig al helemaal volgeboekt, dus dat zegt genoeg.

Het gaat dus goed met Miranda? “Hartstikke goed!”, zegt Peggy terwijl ze een sopje maakt om de vitrines te poetsen. Want zoals altijd moet de winkel er spic en span uitzien.


Meer over Miranda ontdekken?

Miranda speciaalzaken

Geopend10:00 - 22:00

Geldropseweg 79, Eindhoven

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.