Hier koop je echt goedkope smartphones in Eindhoven!

Aangeboden door Used Products Eindhoven 20 februari 2019

Bij Used Products hebben ze het het grootste aanbod van jong gebruikte en refurbished smartphones van Eindhoven. Veel Eindhovenaren weten de weg naar de Kruisstraat inmiddels te vinden als ze toe zijn aan een ‘nieuwe’ iPhone of Android. Slim, want de mobieltjes zijn spotgoedkoop. Is die van jou aan vervanging toe? Dan moet je hier kijken.

Een spiksplinternieuwe iPhone is natuurlijk hartstikke leuk, maar ook behoorlijk duur! Er zit meestal een heel duur abonnement bij, waardoor je die telefoon uiteindelijk twee keer hebt betaald. Bij Used Products kun je ieder jaar wisselen van telefoon als je wilt, want ze zijn heel goedkoop en zo goed als nieuw.

Tekst loopt door onder de foto

Used Products
Foto: Used Products

Hoge service en kwaliteitseisen

Alle telefoons bij Used Products worden grondig en uitvoerig getest. De technische dienst checkt zowel de software als hardware op 15 belangrijke kwaliteitseisen. Koop je hier een smartphone, dan is de garantie drie maanden. Daarna krijg je ook nog negen maanden technische ondersteuning, mocht er na de garantieperiode tóch iets mis zijn dan betaal je alleen de onderdelen, omdat je het toestel hier hebt gekocht. Wat een service!

Tekst loopt door onder de foto

Used Products
Foto: Used Products

Reparaties en inruilen

Je kunt hier ook terecht voor reparaties aan je telefoon, computer en tablet en ook hiervoor geldt een garantieperiode van zes maanden. Wat een service! Tip: ruil je oude smartphone in wanneer je een nieuwe haalt. Dan is het nóg goedkoper!

Aanbieding

Ze hebben nu een wel heel vette aanbieding: Voor €57,99 koop je al een zwarte Nokia Lumia 650 met 16 GB geheugen. Wel snel zijn, want op is op!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Used Products Eindhoven. Meer over Used Products Eindhoven ontdekken?

Used Products Eindhoven winkelen

Nu gesloten10:00 - 18:00

Kruisstraat 176, Eindhoven

Bekijk meer:winkelen

adv.