Geraldo van Best Business: ‘Onze uitstraling is luxe, maar onze prijzen niet’

Aangeboden door Best business suits, casuals & goods 30 mei 2019

Voor de mooiste, modieuze en zakelijke herenkleding moet je naar Best Business, Suits casuals & goods. Hier hebben ze niet alleen herenkostuums en smokings, maar ook vrijetijdsmode voor zakelijke, vlotte en sportieve mannen.

Wist je dat Best Business die vestigingen heeft in Eindhoven? In Tongelre, Winkelcentrum WoensXL en in het centrum op de Demer. Het is niet zomaar de eerste de beste herenkledingwinkel, maar ze zijn marktleider sinds 1984 in trouwpakken, kostuums, maatpakken, smokings, casuals én goods. Ze hebben er ook schoenen, riemen en dassen dus. Hier slaagt iedere man gegarandeerd; of hij nu 18 of 88 is.

Klassieke uitstraling

De winkel op de Tongelresestraat oogt gezellig, chique én heerlijk klassiek. Al die bruine houten schappen, de toonbank en kasten doen denken aan het interieur van een ouderwetse kleermaker. Vooral achterin, waar de kostuums en de maatpakken hangen en de overhemden netjes op kleur zijn gesorteerd voelt het zoals het vroeger moet zijn geweest in een herenzaak. Erg classy.

Tekst loopt door onder de foto

Best Business Casuals & Goods
Best Business Casuals & Goods Foto: indebuurt

Korting op het tweede kostuum

Toch betekent dit niet dat Best Business een dure winkel is. “Helemaal niet”, legt eigenaar Geraldo Winnink uit. “Onze uitstraling is luxe, maar onze prijzen niet. De kostuums beginnen bij €199,- en op het tweede kostuum krijg je bij ons altijd €100,- korting. Je kunt dus met twee kostuums voor €300,- de winkel uitlopen. Maatpakken zijn uiteraard wat prijziger, maar we hebben heel veel mooie slim fit pakken. Die zijn kant-en-klaar.”

Tekst loopt door onder de foto

Best Business Casuals & Goods
Best Business Casuals & Goods Foto: indebuurt

Complete smoking

Behalve de korting op het tweede kostuum, heeft Best Business ook altijd een: ‘Beste Smoking Actie’. Geraldo: “Dat betekent dat je bij ons een complete smoking kunt kopen voor €199,-. Mét schoenen, overhemd en strikje dus.”

Ze maken álles

Wil je een kostuum op maat laten maken, dan kost dat bij Best Business ook niet per se de hoofdprijs. Geraldo: “We maken ze vanaf €950,- en dan heb je de keuze tussen heel veel verschillende stoffen. We kunnen sowieso álles laten maken. Zo hebben we zelfs een keer van een herenkostuum een dameskostuum gemaakt. Draaien wij onze hand niet voor om.”

Tekst loopt door onder de foto

Best Business Casuals & Goods
Best Business Casuals & Goods Tongelre Foto: indebuurt

Trendy casual kleding

Best Business verkoopt ook trendy casuals. Dat is stijlvolle kleding waarin je sportief én verzorgd voor de dag komt. Denk aan jeans, shorts, sweaters, jassen, shirts en accessoires. Ze hebben zonnebrillen, manchetknopen, slippers en zelfs handschoenen, mutsen en sjaals.

Iedereen netjes gekleed

Best Business kleedt al jaren Eindhovense taxibedrijven, het voetbalelftal FC Eindhoven, de heren van de taekwondobond… en jou vanaf nu!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Best business suits, casuals & goods. Meer over Best business suits, casuals & goods ontdekken?

Best business suits, casuals & goods winkelen

Nu gesloten10:00 - 18:00

Tongelresestraat 286, Eindhoven

Bekijk meer:winkelen

adv.