Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wil je: spaar nu voor een grote, gratis kerstboom! *UITVERKOCHT*

Aangeboden door Winkelcentrum Terminal M 11 november 2019

UPDATE: *Deze actie is wegens succes helaas niet meer geldig. Alle kerstbomen zijn inmiddels uitverkocht.*

Kun je ook niet wachten om die gezellige kerstboom in huis te halen? Dan hebben we goed nieuws voor jou: Bij Winkelcentrum Terminal M kun je nu sparen voor een gratis exemplaar met een waarde tot maximaal € 40,-. Ga gezellig shoppen in Terminal M en scoor zo’n boom! 

Besteed je van zaterdag 9 november t/m donderdag 5 december 2019 voor minimaal € 10,- in een van de winkels van Winkelcentrum Terminal M, dan ontvang je één spaarzegel. Die plak je op een spaarkaart die je in alle deelnemende winkels in het winkelcentrum kunt krijgen. heb je vier zegels bij elkaar gesprokkeld op je spaarkaart? Mooi, ga dan naar de website van Terminal M en je meldt je aan voor een gratis kerstboom. Appeltje-eitje!

Tekst loopt door onder de foto

Winkelcentrum Terminal M
Flyer: Winkelcentrum Terminal M

Noordman bomen

En het zijn niet zomaar kerstbomen. Winkelcentrum geeft driehonderd Noordman kerstbomen weg. Die variëren in hoogte van 1,20 tot 2,00 meter en hebben een winkelwaarde van € 25 tot € 40 per boom! Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Let op: OP = OP!

Ophalen

Je kunt je boom komen halen bij het afgiftepunt op het plein van het winkelcentrum op vrijdag 6 en zaterdag 7 december. Moet je wel even je aanmeldbevestiging en je volle spaarkaart laten zien. Merry Xmas alvast!


Meer over Winkelcentrum Terminal M ontdekken?

Winkelcentrum Terminal M winkelen

Meerplein, Eindhoven

Bekijk meer:winkelen

Lees ook:

Heengaan: Winkelcentrum Terminal M wordt omgetoverd tot supergaaf verkeersplein

Weet je nog dat we schreven over de make-over van winkelcentrum Meerhoven? Bij die make-over is het ...

adv.