Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Bakker uit Eindhoven is de winnaar van de Franchise Starter Award 2019!

Door Rachèl Sloven 13 oktober 2019

Misschien ben je er al eens ooit geweest? Bakkertje Bol. We hebben er twee in Eindhoven. eentje op de Nieuwe Emmasingel en een aan de Rechtestraat. Je weet wel, die van die superlekkere worstenbroodjes! Ja, die ja. En ze doen meer goed waarschijnlijk, want ze hebben de Franchise Starter Award 2019 gewonnen.

Op 3 oktober werd in Amsterdam het jaarlijkse Nationale Franchise Congres gehouden. Daar wordt ieder jaar de Franchise Starter Award uitgereikt. Dat is een aanmoedigingsprijs voor de beste startende franchiseformule. Bakkertje Bol mocht met twee andere finalisten strijden om de eer tijdens de spannende finale.

Onderscheidend

Bakkertje Bol vindt ambacht, kwaliteit, familie, gezelligheid en liefde voor het bakkersvak erg belangrijk. “Daarin onderscheidt Bakkertje Bol zich van andere bakkers”, vond de jury. De eigenaar van Bakkertje Bol Loes van de Looveren kreeg een prijs ter waarde van € 10.000,- Die bestaat onder andere uit juridische ondersteuning, gratis advies en online én offline publiciteit.

Tekst loopt door onder de foto

Bakkertje Bol
Foto: indebuurt

Groeien

Op dit moment heeft Bakkertje Bol alleen nog winkels in Brabant. Maar de komende jaren wil de franchise wel groeien naar tien grote steden in heel Nederland. Met deze mooie prijs op zak komt die droom vast een stukje dichterbij.


Meer over Bakkertje Bol ontdekken?

Bakkertje Bol bakkers

Geopend08:00 - 18:00

Rechtestraat 51, Eindhoven

Bekijk meer:bakkers

adv.