Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yes! De vernieuwde Albert Heijn aan de Hoogstraat is weer open

Door Chloë van der Smitte 20 mei 2020

De Albert Heijn aan de Hoogstraat kreeg afgelopen weken een complete make-over. De winkel was tijdelijk gesloten, maar opende 20 mei weer de deuren voor het grote publiek. 

Het filiaal is verbouwd naar het nieuwe winkelconcept van Albert Heijn. Zo vinden klanten er een groter aanbod aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, borrelhapjes en meer. Het afrekenen verloopt nu sneller met nieuwe zelfscankassa’s. Je kunt dus zelf de producten scannen of de handscanner of mobiele telefoon gebruiken. Afrekenen bij de gewone kassa blijft ook mogelijk.

Technische snufjes

Naast de zelfscankassa’s is de winkel voorzien van nog meer technische snufjes. Zo hangen er grote beeldschermen met informatie over bijvoorbeeld de laatste seizoensproducten of recepten. Ook de schapkaartjes zijn elektronisch geworden.

To Go

De supermarkt heeft een flink to go aanbod door alle verse producten. Zo vind je bij de ingang een assortiment voor onderweg. Denk aan koffie, belegde broodjes en sapjes. Voor deze to go producten hoef je de winkel niet in, het afrekenen gaat bij een aparte zelfscankassa. Handig!

Anderhalve meter afstand

Ook hier zijn speciale aanpassingen gemaakt voor de anderhalvemetersamenleving. Zo hangen plexiglasschermen bij de kassa’s en dragen vakenvullers speciale hesjes om aandacht te vragen voor het houden van afstand. Er mag maar één klant per tien vierkante meter in de winkel zijn en gebruik van een winkelwagen is verplicht.

Albert Heijn aan de Hoogstraat 100 in Eindhoven is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur en zondag van 9:00 tot 21:00 uur.

Lees ook:

Pinkie Patisserie

Yes! Pinkie Patisserie is ‘terug van weggeweest’ en opent een gloednieuwe zaak

De echte zoetekauwen onder ons hebben het misschien al ontdekt: Pinkie Patisserie is na een korte af...
v&d

Daar gaat-ie: het voormalige V&D-pand wordt gesloopt en dat ziet er zo uit

Het voormalige V&D-pand staat al een tijdje in de steigers. Nu de nieuwe plannen bekend zijn, is het...

Zwembaden in Eindhoven weer open: dit moet je weten als je komt zwemmen

Niet alleen de kapperszaken en terrassen gaan weer open, ook de zwembaden krijgen groen licht. Zij m...

Uit eten of terrasje pakken: zo ziet de Eindhovense horeca eruit per 1 juni

Het is officieel: op 1 juni om 12.00 uur gaat de Eindhovense horeca weer open! Feestcafés, clubs en ...

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.