Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Chill! Deze Eindhovense winkel geeft een gratis iPhone 7 weg!

Aangeboden door leapp Eindhoven 28 juni 2019
Je iPhone is stuk, maar voor een nieuwe heb je niet genoeg geld. Wat nu? Op naar leapp: zij geven namelijk een gratis refurbished iPhone 7 weg! Behalve die toffe prijs zijn er veel meer redenen waarom jij snel een bezoekje wilt brengen aan leapp: dé specialist op het gebied van refurbished Apple-producten. Wij zetten er vier voor je op een rij! 
En zit je écht krap bij kas? Lees dan extra snel verder, want de winkel geeft één refurbished iPhone weg!
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

1. Refurbished = duurzaam

iPad
Foto: leapp

Jij bent vast dolgelukkig met je iPhone, MacBook of iPad, maar dat geldt helaas niet voor het milieu. Het winnen van schaarse grondstoffen voor de productie van elektrische apparaten veroorzaakt vaak schade aan natuur, mens en dier. Daarnaast komt bij het maken van deze toestellen flink wat CO2 vrij. Als je kiest voor een refurbished apparaat, krijg je een toestel dat eerder is gebruikt maar dankzij een opknapbeurt weer zo goed als nieuw is. Een stuk duurzamer dus!


Meer over leapp Eindhoven ontdekken?

leapp Eindhoven winkelen

Geopend10:00 - 18:00

Kleine Berg 151 , Eindhoven

Bekijk meer:winkelen

2. Je houdt geld over

leapp
Foto: leapp

Koop je een refurbished Apple-product, dan betaal je tot wel 60% minder dan voor een nieuw product. Hoeveel je bespaart, hangt af van welk toestel je koopt. Hoe minder nieuw dit is, hoe voordeliger jij uit bent. Wie het helemaal oké vindt om niet het nieuwste van het nieuwste te hebben, kan bij leapp heel veel besparen. Zo koop je al een refurbished iPhone 7 voor €309, terwijl deze nieuw €529,- kost. Chill!

3. Geen idee welk toestel bij je past? leapp helpt!

leapp
Foto: leapp

Ga je voor de MacBook Dual Core i5 1.6 of is de Quad Core i7 2.3 een betere optie? Help! Als je geen flauw idee hebt waar je op moet letten bij de aankoop van een nieuwe MacBook (of iPhone/iPad), helpen de medewerkers van leapp je graag. Als je langskomt in de winkel, nemen ze de tijd om te bespreken wat je wensen zijn. Het zou zonde zijn als je naar huis gaat met de meest uitgebreide computer die er is, terwijl je helemaal niet zoveel functionaliteiten nodig hebt.

4. Als je er toch bent: neem een lekker kopje koffie

Foto: Unsplash

Misschien niet dé reden die je bij leapp doet binnenstappen, maar toch erg fijn: de lekkere koffie. Terwijl je rondkijkt of in gesprek bent met een medewerker, geniet je gratis en voor niets van een heerlijk bakkie pleur.

Winactie: maak kans op een refurbished iPhone 7!

leapp
Foto: leapp

Is je huidige telefoon aan vervanging toe? Bof jij even, want leapp geeft een refurbished iPhone 7 (t.w.v. €349,-) weg! Meedoen is simpel. Breng een bezoekje aan een leapp store en meld je daar meteen aan. Kleine moeite, toch?!

We love leapp

Leapp Eindhoven
Foto: Leapp store Eindhoven

Benieuwd welke refurbished Apple-producten leapp verkoopt? Je bekijkt het in de webshop. Als je vóór 15.00 uur bestelt, heb je jouw bestelling morgen al in huis. Ook goed om te weten: alle iPhones van leapp hebben het erkende Refurbished Certificaat. Dit keurmerk geeft aan dat een product van hoge kwaliteit is. Daarnaast krijg je bij leapp standaard twee jaar garantie op je aankoop. Wie zei ook alweer dat je niet voor een dubbeltje op de eerste rang kunt zitten?

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.