Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij Van Arendonk Schoenen koop je nu topmerken met tot wel 70% korting

Aangeboden door Van Arendonk Schoenen 8 januari 2020

Nog even en dan verhuist Van Arendonk Schoenen van de Hooghuisstraat naar de Vrijstraat. Het nieuwe pand wordt as we speak gebouwd. De winkel houdt een mega-uitverkoop om twee redenen: als cadeautje voor haar klanten en om zo iedereen persoonlijk in te lichten. Je koopt er nu schoenen met een korting van van twintig tot zeventig (!) procent.

“Dit geldt dus alleen voor de winkel in Eindhoven”, legt vestigingsmanager Rob Vermeulen uit. “We wilden op een bijzondere manier aankondigen dat we na bijna 19 jaar een frisse, nieuwe start gaan maken. Onze nieuwe winkel wordt groter, zodat we onze collectie nóg luxer kunnen presenteren. Verder zal er niks veranderen aan ons concept.”

Doorlopende collectie in de uitverkoop

Dat hoeft ook niet, want familiebedrijf Van Arendonk verkoopt al meer dan vijftig jaar dames- en herenschoenen uit het midden- en hoogsegment. Rob: “Dat wil zeggen dat je bij ons bijzondere merken vindt als Floris van Bommel, Nubikk, Via Vai, Magnanni, Uggs, Peter Kaiser of Dr. Martens. Die zul je niet snel ergens in een uitverkoop zien staan. Sale wordt meestal toegepast op de collectie die eruit gaat. Wij hebben ook onze doorlopende collectie twintig procent afgeprijsd. Dat is echt een unicum.”

Tekst loopt door onder de foto

Van Arendonk Schoenen Eindhoven
Foto: indebuurt

Nieuwe aanvulling

Van Arendonk werkt met een stippenkorting. Op elk paar schoenen zit een gekleurd stickertje. De kleur bepaalt het afprijspercentage en dat gaat van twintig tot zeventig procent. Rob:”Het is niet zo dat we leegverkoop houden. Onze collectie wordt voortdurend aangevuld. Vervolgens worden de modellen die we al hadden staan verder afgeprijsd. Die worden nóg goedkoper. Het is dus zeker de moeite om regelmatig even binnen te lopen.”

Tekst loopt door onder de foto

Van Arendonk Schoenen Eindhoven
Van Arendonk Schoenen Eindhoven Foto: indebuurt

Ook korting op accessoires

Onze stippenkorting geldt ook voor al onze accessoires als tassen, sjaals en riemen. Ja, ik wil echt iedereen aanraden om de komende tijd bij ons langs te komen. En na onze verhuizing uiteraard. Maar als je nu komt, dan is de kans groot dat je de winkel verlaat met een paar Sendra laarzen of Floris van Bommel schoenen voor de helft van de prijs….of nóg minder.. Geloof mij: die kans krijg je niet snel weer.”

Alleen in de winkel in Eindhoven

De hoge kortingen tot en met 70% worden alleen in de winkel in Eindhoven gegeven en dus niet online of in de andere Van Arendonk winkels. Daar gelden de normale uitverkoopprijzen.


Meer over Van Arendonk Schoenen ontdekken?

Van Arendonk Schoenen schoenenwinkels

Gesloten10:00 - 21:00

Hooghuisstraat 31, Eindhoven

Bekijk meer:schoenenwinkels

adv.