Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in Eindhoven: wijn bij de Bierbrigadier!

Aangeboden door De Bierbrigadier 18 december 2018

Bij de Bierbrigadier verkopen ze bier en daar weten ze álles van, maar wist je dat Casper en Swen óók echte wijnkenners zijn? Sinds kort verkoopt de Bierbrigadier  natuurwijnen. Dat is, heel simpel gezegd: wijn met maar één ingrediënt: druiven. Geen toevoegingen dus en er wordt ook niks uitgehaald.  Cas en Swen zoeken uit hoe je deze wijnen combineert met eten, door regelmatig proefavonden en diners te organiseren. Jij kunt daar bij zijn!

De heren van de Bierbrigadier assisteren regelmatig bij het ontwikkelen van de drank- en menukaart bij restaurants van topniveau. Daarnaast luisteren ze graag naar wat hun klanten eten, om er de beste dranken bij te kunnen adviseren. Omdat ze de combinatie van drank en spijs zo belangrijk vinden, werken ze nauw samen met onder andere kaaswinkel Jokkmokk en restaurant het Ketelhuis. Ook in de winkel organiseren ze regelmatig proeverijen.

(Tekst loopt door onder de foto)

De Bierbrigadier
Foto: De Bierbrigadier

Casper en Swen zijn dan bierspecialisten, ze willen naast experimenteren met eten, de Bierbrigadier ook omtoveren tot een breder CRAFTdrinks concept. Ze gaan zich daarom nóg meer ontwikkelen op het gebied van wijnen en ze verkopen gefermenteerde alcoholvrije dranken. Genoeg reden dus om regelmatig binnen te lopen. De winkel staat vol met te gekke bierpakketten, en mooie flessen wijn. Daar zit voor iedereen wat tussen. Wat ze bij de Bierbrigadier heel graag doen, is een pakket helemaal op maat samenstellen. Op donderdag 20 december kun je bij hen langs om te proeven. Bieren en wijnen natuurlijk, maar ook kazen van Jokkmokk en vers brood van Joey’s Bakery. Een no brainer voor de echte lekkerbek.

(Tekst loopt door onder de foto)

De Bierbrigadier Eindhoven
Foto: De Bierbrigadier

Wil jij meedoen met een proeverij? Hou dan de website van de van de Bierbrigadier en de Facebookpagina in de gaten. Hieronder alvast wat data die je nu meteen in je agenda kunt zetten:

  • 20 december: Najaarsproeverij in de winkel op de Bergstraat
  • 4 januari:  Nieuwjaarsborrel. Samen met restaurant het Ketelhuis op Strijp-s organiseert dee Bierbrigadier een nieuwjaarsborrel, speciaal voor de echte bierliefhebbers. Met heerlijke hapjes en alleen de allerbeste bieren.
  • 18 januari: Bierdiner:  Ook dit event vindt plaats bij restaurant het Ketelhuis. Schuif aan voor een 4-gangendiner waarbij elk gerecht wordt gecombineerd met een bier.

Meer over De Bierbrigadier ontdekken?

De Bierbrigadier speciaalzaken

Gesloten11:00 - 18:00

Bergstraat 41, Eindhoven

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.