Eindhoven

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

WAAR in Eindhoven heeft een nieuwe webshop met producten uit eigen stad

Aangeboden door WAAR Eindhoven 29 oktober 2020

Voor een leuk en duurzaam cadeautje ben je misschien wel eens binnengelopen bij WAAR aan de Vrijstraat. Nu shoppen wordt afgeraden, zal je minder snel op pad gaan om te snuffelen tussen alle leuke spulletjes. Om ervoor te zorgen dat je tóch lokaal kunt blijven winkelen, heeft WAAR Eindhoven iets tofs gelanceerd: een eigen webshop. Leuk weetje: de cadeautjes worden ingepakt en wel bezorgd!

Trotse uitbater Bert Bekker vertelt: “WAAR staat voor duurzaamheid, biologisch, fairtrade, eerlijk en handgemaakt. Iets wat goed bij een innovatieve stad als Eindhoven past. Zo verkopen we tassen gemaakt van brandblusslangen die nu een tweede leven krijgen. Ook hebben we zeep van een farm uit Nepal in de collectie. De werknemers die er werken krijgen allemaal een eerlijk salaris. Mensen willen tegenwoordig meer dan alleen een product, ze willen een verhaal en dat vind je bij ons.”

Lokaal shoppen

Bert legt uit waarom lokaal shoppen juist nu zo belangrijk is: “Wij willen het Eindhovense gevoel zichtbaar maken en dat doen we door lokale producten in de webshop toe te voegen. Zeker nadat Dutch Design Week niet doorging, kunnen Eindhovense makers alle steun en support wel gebruiken. Zo verkopen we bijvoorbeeld pannetjes van een lokale kunstenares. Haar verhaal lees je op de site, zodat je alsnog die beleving meekrijgt ook al ben je niet fysiek in de winkel. Daarnaast hebben we ook Eindhovense honing, bier, thee, noem maar op. De stad heeft genoeg te bieden.”

Tekst loopt door onder de foto

waar eindhoven cadeauwinkel
Foto: WAAR Eindhoven

Kerstpakketten met een verhaal

Extra leuk zijn de kerstpakketten die WAAR dit jaar samenstelt, ook voor bedrijven in Eindhoven. “We zien dat werkgevers juist nu hun (thuis)werkers iets speciaals cadeau willen doen. Als duurzaamheid en fairtrade hoog in het vaandel staan bij je bedrijf, of je nu groot of klein bent, dan zijn wij bij uitstek de partner om mee samen te werken. Verwacht bijvoorbeeld fairtrade wijn, herbruikbare boterhamzakjes die tien jaar meegaan, duurzame mandjes en Doppers. Het wordt ook nog eens bij lokale sociale werkplekken in de regio samengesteld. Echt een kerstpakket met een verhaal dus.”

Dit kun je kopen

In de webshop van WAARwinkel Eindhoven vind je een groter assortiment dan in de winkel. Je vindt hier voor iedereen een leuk en passend cadeau. Naast de lokale producten kun je denken aan natuurlijke verzorgingsproducten, ecologische planten, vegan kookboeken, herbruikbare boterhamzakjes, biologische sojasaus, duurzame waterflessen, gerecyclede tassen, eerlijkgemaakt servies en nog veel meer. Leuk om te weten: als je in de buurt woont, komen ze je bestelling zelf langs brengen. En natúúrlijk worden je cadeautjes net zo leuk ingepakt als in de winkel!

Tekst loopt door onder de foto’s

Foto: WAAR Eindhoven
Foto: WAAR Eindhoven
Foto: WAAR Eindhoven
Foto: WAAR Eindhoven

Cadeau voor jou, cadeau voor mij

Het is nu extra leuk om iemand te verrassen, want WAAR heeft een toffe actie. Als je een cadeau bij iemand laat bezorgen, krijg jij óók een presentje. Voor iedere bestelling die je laat afleveren bij een ander krijg je een cadeaubon van €5,-. Oftewel: cadeau voor jou, cadeau voor mij, cadeautje voor ons allebei!

Shop met korting in de webshop van WAAR Eindhoven

En dat is nog niet alles, want ook Bert heeft iets leuks voor je in petto. “Mijn extra cadeautje is dat je 10 procent korting krijgt op je eerste bestelling in mijn webshop. Dat maakt lokaal shoppen nóg leuker!” Je kunt de korting claimen met de code ‘IndebuurtEindhoven’.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door WAAR Eindhoven. Meer over WAAR Eindhoven ontdekken?

WAAR Eindhoven winkelen

Gesloten10:00 - 18:00

Vrijstraat 6 , Eindhoven

Bekijk meer:winkelen

adv.