7 x deze winkels missen jullie nog in Eindhoven

Door Manon Swinkels 23 april 2019

Shoppen in Eindhoven is top! Toch wijken we nog wel eens uit naar een andere stad voor een aantal winkels die in de onze ontbreken. We vroegen via Facebook welke winkels jullie nog missen in Eindhoven en deze zeven staan hoog op jullie lijstje.

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Omoda

omoda
Foto: Omoda Den Bosch

Voor alle schoenenverslaafden onder ons zou deze winkel Eindhoven nóg mooier maken: Omoda. Dit schoenenparadijs heeft een mega grote collectie, gegarandeerd dat je hier slaagt!

Uniqlo

Uniqlo
Foto: Uniqlo Amsterdam (Facebook)

Gek op H&M? Dan vind jij Uniqlo ook helemaal geweldig! Bij deze Japanse modeketen scoor jij betaalbare basics, denim, sportoutfits en accessoires. Op dit moment is alleen Amsterdam gezegend met een Uniqlo winkel. 

Urban Outfitters

urban outfitters
Foto: Urban Outfitters (Instagram)

Wij zijn het met jullie eens: Urban Outfitters mag best een winkel in Eindhoven openen! De Amerikaanse winkelketen is super hip en verkoopt bekende (sport)merken, vintage items, musthaves voor in huis, muziek, boeken en lingerie. We like!

COS

Cos
Foto: indebuurt Den Bosch

COS is het chiquere zusje van H&M en staat bekend om de hoge kwaliteit, goed doordachte en tijdloze ontwerpen. Oftewel: kleding die je langer dan één seizoen kunt dragen. Daar houden we van! COS heeft winkels in meerdere steden, maar jammer genoeg nog niet in Eindhoven.

Forever 21

forever 21
Foto: indebuurt Rotterdam

Nog meer kleding! Forever 21 hangt vol met leuke trendy items voor een mooie prijs. Over de kwaliteit zijn de meningen verdeeld. Er is alleen een hele kleine kans dat Forever 21 ooit naar Eindhoven komt, aangezien de winkel in Amsterdam nog niet zo lang geleden moest sluiten.

New Yorker

new yorker
Foto: New Yorker (Facebook)

Deze zagen we een paar keer voorbij komen in jullie reacties: New Yorker. Je shopt hier betaalbare denim, sportkleding, accessoires, lingerie en modieuze street fashion voor een wat jongere doelgroep.

Lees ook:

7 x deze winkels zouden Eindhoven nóg leuker maken

We hebben winkelstraten bomvol leuke shops, fijne kleine steegjes met bijzondere boetiekjes én grote...
Next Best Barber

Love it! 11 x Eindhovense zaken die het goed doen op Instagram

Instagram is niet meer weg te denken uit onze maatschappij en daardoor hét platform om te scoren bij...
Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.