Maximaal afvallen met minimale inzet? Hier kan het!

Aangeboden door Essink sportcentrum 1 januari 2019

De feestdagen zijn weer voorbij, dus dat betekent waarschijnlijk een paar gezellige extra pondjes méér. Geeft niks, ga je gewoon twee keer per week naar Essink Sportcentrum voor een superkorte training op de Milon Cirkel en binnen no-time pas je weer in je skinny! Je moet natuurlijk ook goed op je voeding letten, maar het sportgedeelte kunnen we nu al tackelen.

Ken je dat? Zo’n fitnessruimte vol met apparaten waarvan je niet weet wat ze doen? Met een beetje geluk krijg je een trainingsschema, maar dan nog moet je zelf alle toestellen instellen. Die tijd is voorbij. Met de Milon Cirkel heb je een eigen chipkaart.Die zorgt ervoor dat ieder toestel exact op jou is afgestemd. Zo heb je altijd de juiste zithouding, de juiste beweging én de juiste weerstand.

(Tekst loopt door onder de foto)

Milon Cirkel
Milon Cirkel Foto: indebuurt

Gemakkelijk vol te houden

Milon Cirkel, wat is dat? Het is een complete training voor je hele lichaam in slechts 35 minuten. In een afwisselende work-out op volautomatische toestellen, train je je spieren én conditie op een veilige en effectieve manier. Je traint wanneer jij dat wilt en bent iets meer dan een half uur later weer klaar. Twee trainingen per week zijn voldoende. Dus dat is gemakkelijk vol te houden, voor diegenen die geen tijd hebben…. of weinig discipline.

(Tekst loopt door onder de foto)

Essink Sportcentrum
De kantine bij Essink Foto: Essink Sportcentrum

Sporten in een gezellige omgeving

Wat Essink anders maakt dan sportscholen die onderdeel zijn van een keten, is dat ze mensen persoonlijk benaderen én begeleiden. Ze laten nooit iemand aan zijn lot over in een fitnesszaal. Daarnaast vinden ze het superbelangrijk om een gezellige omgeving te creëren. Mensen moeten zich thuis voelen hier. Wil je wel eens een Milon training proberen, of een van de vele andere trainingen? Op essink.nl kun je een gratis en vrijblijvende kennismaking plannen.

Sporten met hoge korting

De hele maand januari heeft Essink een speciale deal. Schrijf je nu in en sport de eerste drie maanden met hoge korting. Mocht werken aan je gezondheid bij Essink toch tegenvallen, of het is niet wat je zocht, dan mag je in de eerste maand weer opzeggen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Essink sportcentrum. Meer over Essink sportcentrum ontdekken?

Essink sportcentrum sportcentra

Nu open07:00 - 22:30

Toon Schroderlaan 2, Eindhoven

Bekijk meer:sportcentra

adv.