Cecile werd weer superfit dankzij trainer Mike bij Essink Sportcentrum!

Aangeboden door Essink sportcentrum 2 februari 2019

Bij Essink vinden ze het superbelangrijk dat iedereen, jong én oud, op een zo effectieve en plezierig mogelijke manier beweegt. Daarom houden ze continu de nieuwste trends in de gaten om hun leden te ondersteunen. Zo worden ze niet alleen gezond, maar ze blijven het ook!

Naast de sfeer, de mooie apparatuur en persoonlijke aandacht, gaat het er bij Essink natuurlijk in the end om, dat klanten hun doelen bereiken. Dat betekent: veel deskundigheid en de juiste inzet van de sportinstructeurs. We spraken met met Mike en Cecile. Mike is sportinstructeur bij Essink en Cecile is er al een jaar lid.

Tekst loopt door onder de foto

Essink Sportcentrum
Cecile en Mike Foto: Essink Sportcentrum

Een nieuw mens

Mike moest, nadat hij zwaar geblesseerd raakte met voetballen, gaan revalideren. Daar werd hij gegrepen door het vak van fitnessinstructeur. Mike: ‘’Ik vind het geweldig om mensen te mogen begeleiden naar hun doelen toe. Er bestaat echt geen mooier beroep”. Mike begeleidt Cecile en zij is enorm blij met de behaalde resultaten. Na haar bevalling kreeg ze een longembolie. Nadat ze eerst zes maanden had gerevalideerd bij de fysiotherapeut, werd ze doorverwezen naar Essink. ‘’Met een programma op maat en een uitstekende begeleiding voel ik me een nieuw mens. Ik wilde weer fit worden en dat is gelukt”, zegt Cecile.

Tekst loopt door onder de foto

Essink Sportcentrum Eindhoven
Pix Training Foto: Essink Sportcentrum

Persoonlijk plan

Cecile is inmiddels al twintig kilo afgevallen. Mike heeft voor haar een compleet persoonlijk plan en trainingsschema geschreven en samen zijn ze aan de slag gegaan. Zijn overtuiging is, dat met een goede motivatie én de juiste begeleiding, iedereen resultaat kan halen. In het trainingsschema van Cecile is gebruik gemaakt van de Pixformance. Het is een trainingscircuit waarbij gewerkt wordt met zes grote digitale schermen. Elke individuele beweging die je maakt wordt door het apparaat gezien, waarop deze je direct coacht.

Leuk en effectief

Een sessie duurt 35 minuten en alle grote spiergroepen komen aan bod. ‘’Na elke 10 trainingen vindt er een aanpassing van het programma of een evaluatie plaats tussen instructeur en klant. Op basis van de gemeten resultaten gaan we met elkaar nieuwe doelen stellen. De oefeningen wisselen regelmatig, waardoor het bewegen uitdagend, leuk en vooral effectief is!” zegt Mike.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Essink sportcentrum. Meer over Essink sportcentrum ontdekken?

Essink sportcentrum sportcentra

Nu open08:30 - 22:00

Toon Schroderlaan 2, Eindhoven

Bekijk meer:sportcentra

adv.