De sinterklaastaart van Houwens, die wil je!

Aangeboden door Houwens Vlaai 3 december 2018

Bij pakjesavond denk je waarschijnlijk aan taai taai, marsepein en pepernoten. Daar kun je de pepernotenvlaai, de pieten- en de mijtertaart aan toevoegen, want die hebben ze bij Houwens Vlaai. En lékker dat ze zijn!

Wanneer je écht wilt uitpakken op pakjesavond dan bestel je deze heerlijke taarten en vlaai van Houwens! Hier eet je je vingers bij op!

Klinkt yumm!! Hoe smaken ze?

De chipolata Mijtertaart is gemaakt van Moskovisch cake beslag met Zwitserse room. Er zitten stukjes perzik, amarena kersen en bitterkoekjes in. De buitenkant is, jawel, van marsepein. De Pietentaart is van chocoladebeslag, chocolademousse met stukjes melkchocolade, frambozen en en slagroom. Overgoten met….. pure chocolade!! Kom maar door.

(Tekst loopt door onder de foto)

Houwens Vlaai Eindhoven
De chipolata mijtertaart en de pietentaart Foto: indebuurt

Pepernotenvlaai!

De Pepernotenvlaai, ja daar zitten veel pepernoten in. Meer verklappen we niet. We kunnen wel zeggen dat ie heel erg lekker is. Hij komt van Houwens Vlaai, dus dat spreekt voor zich.

 

Houwens Vlaai Eindhoven
Pepernotenvlaai Foto: Houwens Vlaai Eindhoven

Die wil ik allemaal, waar kan ik ze bestellen?

De taarten zijn voor 8 tot 10 personen, maar ben je met minder, dan komen ze ook wel op. Je kunt ze bestellen via de website van Houwens Vlaai Eindhoven. of je kunt even bellen naar 040-2449966. Een no brainer, toch? Oh, en als je een ‘gewone’ vlaai wilt, dan kun je die ook meteen uitkiezen natuurlijk.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Houwens Vlaai. Meer over Houwens Vlaai ontdekken?

Houwens Vlaai bakkers

Nu open07:00 - 14:00

Stationsweg 52, Eindhoven

Bekijk meer:bakkers

adv.